30 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο και την αυλή σας

Το πιο σημαντικό πράγμα όταν διακοσμείτε τον κήπο σας θα ήταν να επιλέξετε πρώτα αυτό που είναι πιο πρακτικό για εσάς. Υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας: τον χώρο που έχετε, τι σας αρέσει και τα χρήματα που έχετε εξοικονομήσει για να επενδύσετε στον κήπο σας. Σίγουρα έχετε σκεφτεί ποιο θα ήταν το τέλειο σχέδιο για τον κήπο σας, αλλά οι ιδέες ήταν πάντα μόνο στη φαντασία σας. Ήρθε λοιπόν η στιγμή για να κάνετε πράξη όλα όσα έχετε ονειρευτεί στον κήπο σας. Θα σας παρουσιάσω 30 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο και την αυλή σας!

- Διαφήμιση -

Όλες οι παλιές γλάστρες που έχετε στο σπίτι μπορούν να αναπαλαιωθούν και να χρησιμοποιηθούν ως διακόσμηση αλλάζοντας τη χρησιμότητά τους. Για παράδειγμα, μια παλιά βαμμένη πήλινη γλάστρα μπορεί να μετατραπεί σε διακόσμηση για τον κήπο. Μπορούμε να τη κρεμάσουμε έτσι ώστε να μοιάζει με τους καταρράκτες από αυτό.

Οι μεταλλικοί κάδοι είναι πολύ ευέλικτοι κατά τη διακόσμηση της βεράντας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φυτέψουμε λουλούδια στο εσωτερικό και να τους βάλουμε σε ένα όμορφο μέρος ή σε κάποια ξύλινα σκαλοπάτια που χρησιμοποιούμε ως διακόσμηση για πάγκους με λουλούδια.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μία αιώρα, χαρακτηριστική για τη διακόσμηση του κήπου του σπιτιού μας. Μπορεί να είναι κρεμαστή αιώρα για καθιστή ή απλωτή ή παραδοσιακός τύπος ζούγκλας δεμένη στα δέντρα.

Τα παλιά ποδήλατα ακόμη είναι ιδανικά για έναν vintage κήπο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολύ διαφορετικούς τρόπους, όπως να τα διακοσμήσετε με λουλούδια, να τα βάψετε με πιο ζωντανά χρώματα ή να κρεμάσετε πλάκες με επιγραφές πάνω τους.

- Διαφήμιση -