9 πράγματα που μπορούμε να βάλουμε στο ψυγείο εκτός από τρόφιμα

Το ψυγείο είναι από τις πιο απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές σε κάθε σπίτι! Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τρόφιμα μπαίνουν στο ψυγείο για να διατηρηθούν φρέσκα. Υπάρχουν όμως πολλά οικιακά είδη που πραγματικά πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο για να παραμείνουν φρέσκα και να διαρκέσουν περισσότερο. Θα σας παρουσιάσω 9 πράγματα που μπορούμε να βάλουμε στο ψυγείο εκτός από τρόφιμα!

- Διαφήμιση -

λουλούδια

Αν δεν θέλετε τα λουλούδια στο βάζο να μαραθούν γρήγορα και έχετε αρκετά μεγάλο ψυγείο, δοκιμάστε αυτή τη μέθοδο. Βάλτε τα λουλούδια σας στο ψυγείο πριν πάτε για ύπνο. Το πρωί βγάλτε από το ψυγείο και βάλτε τα στο βάζο! Με αυτόν τον τρόπο θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους!

φάκελοι αλληλογραφίας

Μπορείτε να βάλετε τους φακέλους στο ψυγείο για λίγο για να ανοίξουν σωστά. Το κρύο σπάει την κόλλα, η οποία σας επιτρέπει να ανοίγετε εύκολα τον φάκελο χωρίς να τον σκίζετε.

βερνίκι νυχιών

Γνωρίζετε ότι πρέπει να αποθηκεύετε το βερνίκι νυχιών σε ένα κρύο, σκοτεινό μέρος. Με αυτόν τον τρόπο, τα ιδιαίτερα έντονα χρώματα θα παραμείνουν όμορφα για πολύ περισσότερο. Έτσι, αν βάλετε το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών στο ψυγείο, θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

eyeliner

Μια συμβουλή για τις κυρίες: κρατήστε το eyeliner σας στο ψυγείο. Θα παρατηρήσετε ότι θα λειτουργήσει καλύτερα όταν το χρησιμοποιείτε στα βλέφαρά σας το πρωί. Το χρώμα θα είναι πιο έντονο οπότε το μαύρο θα είναι κατάλληλο μαύρο.

προϊόντα μακιγιάζ

Τα προϊόντα μακιγιάζ έχουν σχετικά μικρή διάρκεια ζωής. Εάν δεν φοράτε μακιγιάζ καθημερινά ή έχετε μακιγιάζ για ειδικές περιστάσεις, πιθανότατα θα χαλάσει πριν προλάβετε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το μπουκάλι. Η διατήρησή του στο ψυγείο μπορεί να σας βοηθήσει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής κατά αρκετούς μήνες, αγοράζοντας σας λίγο περισσότερο χρόνο για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ακριβά καλλυντικά.

κρέμα ματιών

Εάν τα μάτια σας πρηστούν, λίγη κρύα κρέμα ματιών το πρωί μπορεί να είναι καταπραϋντική. Αποθηκεύστε την κρέμα ματιών σας στο ψυγείο για να ανανεώσετε τα μάτια σας το πρωί. Η κρύα κρέμα θα μειώσει επίσης το πρήξιμο στα μάτια σας.

αντηλιακή κρέμα

Χρειάζεστε κάποια καταπραϋντική ανακούφιση από τον καυτό ήλιο; Δοκιμάστε να βάλετε λίγο αντηλιακό στο ψυγείο πριν βγείτε στον καυτό ήλιο του Καλοκαιριού!

κεριά

Γνωρίζατε ότι η αποθήκευση των κεριών σας στο ψυγείο ή στην κατάψυξη τα κάνει πραγματικά να διαρκέσουν περισσότερο; Θα καίνε πιο αργά και θα στάζουν λιγότερο!

μπαταρίες

Οι μπαταρίες πρέπει να διατηρούνται σε δροσερά, σκοτεινά μέρη όπου η θερμοκρασία είναι σταθερή. Το να βάλετε τις μπαταρίες σας στο ψυγείο θα τις βοηθήσει να διατηρήσουν τη φόρτισή τους περισσότερο, γι’ αυτό αγοράστε τες την επόμενη φορά που θα είναι σε προσφορά και τοποθετήστε τες στο ψυγείο!

- Διαφήμιση -