7 συμβουλές για να προστατεύσετε το smartphone σας

Έχετε αγοράσει καινούριο κινητό και φοβάστε μην το σπάσετε ή το χαλάσετε ακόμη δεν το πήρατε; Εμείς σας έχουμε τη λύση, ώστε να προστατεύετε το κινητό σας και ταυτόχρονα να το κρατήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα! Θα σας δώσουμε 7 συμβουλές για να προστατεύσετε το smartphone σας!

- Διαφήμιση -

Ακόμη όμως κι αν δεν έχετε κάποια νέα συσκευή αλλά είστε χρήστης smartphone δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να διαβάσετε μερικές συμβουλές προκειμένου να προστατεύσετε το σημαντικότερο αξεσουάρ της καθημερινότητάς σας.

Πάμε λοιπόν να δούμε τους 7 τρόπους προστασίας του smartphone μας!

1. Θήκες κινητών

Το να αγοράσετε θήκη για το κινητό σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε όταν αγοράσετε, η ακόμη κι όταν παραγγείλετε μία καινούργια συσκευή smartphone. Επιλέξτε μία από τις θήκες smartphone που ταιριάζει στο κινητό και το στιλ σας και σας βολεύει όταν χειρίζεστε την νέα σας συσκευή σε καθημερινή βάση.

2. Προστασία οθόνης

Η προστασία της οθόνης είναι ακόμη μία σημαντική παράμετρος που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για την νέα σας συσκευή κινητού τηλεφώνου. Τα tempered glass θα διασφαλίσουν ότι η οθόνη της συσκευής σας δεν θα γρατσουνιστεί και δεν θα καταστραφεί από την οποιαδήποτε πτώση.

3. Προσέξτε μην σας πέσει το κινητό σας

Η αλήθεια είναι πως τα ατυχήματα είναι στην ανθρώπινη φύση μας, οπότε δεν θα πάθουμε και κανένα σοκ στην περίπτωση που το κινητό μας τηλέφωνο πέσει καμιά φορά κάτω. Όσο έχετε μια θήκη κι ένα προστατευτικό οθόνης είστε ασφαλείς αλλά καλό είναι να μην το παρακάνετε κιόλας.

Για παράδειγμα στην περίπτωση που τα χέρια σας είναι γεμάτα ή κάνετε χειρωνακτικές δουλειές καλύτερα να επιλέξετε να βάλετε το κινητό σας στην τσέπη, στην τσάντα ή να το ακουμπήσετε σε κάποια ασφαλή επιφάνεια.

4. Κρατήστε μακριά το smartphone από το νερό

Σας συστήνουμε να είστε πολύ προσεκτικοί με κάθε ενδεχόμενη πτώση νερού επάνω στην smartphone συσκευή σας, όπως μπορεί να συμβεί σε περιπτώσεις όπου απολαμβάνετε κάποιο ρόφημα.

Στην περίπτωση όμως που δεν προλάβετε το ατύχημα και το νερό πέσει επάνω στο κινητό σας τότε θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα αφαιρώντας την μπαταρία και αφήνοντας το ανοιχτό για περίπου μία ώρα μέχρι να στεγνώσει. Έπειτα μπορείτε να τοποθετήσετε και πάλι την μπαταρία πίσω στην συσκευή και να την επαναενεργοποιήσετε.

5. Φορτίστε πλήρως το κινητό σας μία φορά τον μήνα

Η Apple συστήνει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας να κάνουν μια πλήρη φόρτιση του κινητού τους μία φορά τον μήνα. Αυτό σημαίνει ότι μία φορά τον μήνα θα πρέπει να αφήνετε την ισχύς της μπαταρίας του κινητού σας να πέσει στο 0% κι έπειτα να το φορτίσετε μέχρι και το 100% της ισχύος.

6. Καθαρίστε την smartphone συσκευή σας

Η καθαριότητα παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και στην καλή υγεία του κινητού σας τηλεφώνου. Για να καθαρίσετε το κινητό σας επιλέξτε ένα μαλακό ρούχο και αποφύγετε τα χαρτομάντηλα ή τα μαντιλάκια με υγρό έτσι ώστε να μην προκαλέσετε κάποια φθορά στην συσκευή σας.

7. Να έχετε την smartphone συσκευή σας πάντα μαζί σας 

Τέλος θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε το κινητό σας τηλέφωνο πάντα μαζί σας. Δεν είναι ασφαλές όταν το αφήνετε εκτεθειμένο σε μάτια πολλών κι εσείς είστε δίπλα, γιατί πολύ εύκολα κάποιος θα μπορέσει να σας το κλέψει.

- Διαφήμιση -