6 έξυπνα κόλπα της γιαγιάς για να απομακρύνουμε τα έντομα από το σπίτι μας με φυσικό τρόπο

Οι εισβολές εντόμων στο σπίτι σας είναι πραγματικά αφόρητες! Σπρέι, εντομοαπωθητικά…Έχετε δοκιμάσει τα πάντα αλλά χωρίς επιτυχία; Μην πανικοβάλλεστε! Ανακαλύψτε τις φυσικές συμβουλές μας για να νικήσετε αυτά τα παράσιτα που διεισδύουν στο σπίτι σας. Η παρουσία τους θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση! Ανάμεσα σε κουνούπια που βουίζουν στο αυτί σας τη νύχτα, μύγες που εισβάλλουν στο σπίτι σας ή μυρμήγκια που αναζητούν φαγητό στην κουζίνα σας, κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι. Οι προσβολές από έντομα δεν είναι ωραίες! Ευτυχώς, υπάρχουν τα κόλπα της γιαγιάς για να τα αντιμετωπίσετε. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χημικά εντομοαπωθητικά! Θα σας παρουσιάσω 6 έξυπνα κόλπα της γιαγιάς για να απομακρύνουμε τα έντομα από το σπίτι μας με φυσικό τρόπο!

- Διαφήμιση -

μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απωθήσετε τα έντομα, ειδικά τις μύγες, αλλά και τα μυρμήγκια, και να κρατήσετε αυτά τα μικρά θηρία έξω από το σπίτι σας. Ένα είναι σίγουρο: χάρη σε αυτό το συστατικό τα παράσιτα θα μείνουν μακριά από το σπίτι σας. Για να το εφαρμόσετε, απλά πρέπει να ακολουθήσετε τον βήμα προς βήμα την παρακάτω διαδικασία. Είναι απλό!

Σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, τέσσερις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 50 cl νερό. Φροντίστε να ανακατέψετε καλά το μείγμα. Ψεκάστε το διάλυμα σε πιθανά σημεία εισόδου για έντομα: περβάζια παραθύρων, μπροστά από πόρτες κ.λπ. Και ορίστε! Γρήγορο, αποτελεσματικό και άοσμο!

λεμόνι

Το λεμόνι είναι ένα τέλειο φυσικό εντομοαπωθητικό και απολυμαντικό και μπορεί να κρατήσει τα μυρμήγκια μακριά. Αρχικά κόψτε το λεμόνι σε φέτες και τοποθετήστε μερικές φέτες στα περβάζια και στα σημεία εισόδου. Και ορίστε! Η μυρωδιά του λεμονιού κρατά μακριά αυτά τα ανεπιθύμητα πλάσματα και ταυτόχρονα αυτό το εσπεριδοειδές απλώνει ένα ευχάριστο άρωμα στο σπίτι σας!

λευκό ξίδι

Το λευκό ξίδι είναι το κατ’ εξοχήν φυσικό εντομοαπωθητικό! Το λευκό ξίδι είναι απαραίτητο συστατικό για την καταπολέμηση της προσβολής από παράσιτα. Ναι, είναι εξαιρετικό απωθητικό κατά των κουνουπιών και των μυγών! Για να το χρησιμοποιήσετε, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία!

Αρχικά γεμίστε ένα ποτήρι με λευκό ξίδι. Τοποθετήστε το κοντά σε παράθυρα και πόρτες για να εμποδίσετε τα σημεία εισόδου και θα δείτε το αποτέλεσμα αμέσως!

λεβάντα

Η λεβάντα είναι ένα τρομερό εντομοκτόνο ενάντια στις αράχνες αλλά όχι μόνο! Επίσης, απωθεί τους σκώρους, τις κατσαρίδες, τις μύγες, τα κουνούπια και τους ψύλλους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τσαμπιά λεβάντας στα περβάζια σας. Εναλλακτικά, ρίξτε αιθέριο έλαιο λεβάντας μέσα στο σπίτι σας. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό σπίτι με φρέσκο ​​άρωμα!

μέντα

Χάρη στην έντονη μυρωδιά της, η μέντα είναι ένα εξαιρετικό εντομοκτόνο. Είναι σε θέση να απωθεί όλα τα είδη εντόμων. Τα παράσιτα μισούν τη μυρωδιά αυτού του ποώδους φυτού. Απλώς βάλτε την στα περβάζια. Σύντομα η παρουσία των εντόμων θα είναι απλώς μια κακή ανάμνηση.

γαρίφαλο

Τελειώνουμε με τα φυσικά εντομοαπωθητικά με το γαρίφαλο. Κόψτε ένα λεμόνι ή ένα πορτοκάλι στη μέση και βάλτε γαρίφαλο σε κάθε μισό. Τοποθετήστε τα εσπεριδοειδή σε στρατηγικά σημεία όπως πόρτες και περβάζια παραθύρων. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε τρεις ημέρες και θα έχετε εγγυημένο αποτέλεσμα!

- Διαφήμιση -