3 σημαντικά tips για να προστατέψετε το μπαλκόνι σας τον χειμώνα από τη βροχή και να το διατηρείτε πεντακάθαρο

Το μπαλκόνι είναι ένας χώρος, τον οποίο απολαμβάνουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι όμως με τις πρώτες βροχές το αφήνουν στην ησυχία του και περιμένουν πότε θα φτιάξει ο καιρός για να αρχίσουν πάλι να το χρησιμοποιούν. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα η βροχή μπορεί να σας προκαλέσει πολλά προβλήματα αν δεν πάρετε τα κατάλληλα μέτρα. Η προστασία του μπαλκονιού από τη βροχή είναι απαραίτητη για να το απολαμβάνετε καθημερινά. Θα σας παρουσιάσω 3 σημαντικά tips για να προστατέψετε το μπαλκόνι σας τον χειμώνα από τη βροχή και να το διατηρείτε πεντακάθαρο!

- Διαφήμιση -

αξιολογήστε το μπαλκόνι

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία, αξιολογήστε το μπαλκόνι σας. Δείτε ποια είναι τα σημεία που η βροχή εισβάλλει περισσότερο. Υπάρχουν σημεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την τοποθέτηση προστατευτικών; Τι προστατευτικά πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Εν ολίγοις, κάντε μία συνολική μελέτη του χώρου για να προετοιμαστείτε για την προστασία μπαλκονιού από βροχή.

βάλτε αδιάβροχη κουρτίνα ή νάιλον

Μια εύκολη λύση για την προστασία του μπαλκονιού σας από τη βροχή, είναι η τοποθέτηση αδιάβροχης κουρτίνας. Επιλέξτε ύφασμα ανθεκτικό στο νερό και εγκαταστήστε το με αδιάβροχους κρίκους. Αυτή η κουρτίνα θα προστατέψει το μπαλκόνι και τα έπιπλα από τη βροχή ενώ παράλληλα θα διατηρήσει την αισθητική του χώρου. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε κάποιο νάιλον. Επιλέξτε ανθεκτικά υλικά και τοποθετήστε την έτσι ώστε να προσφέρει επαρκή προστασία.

χρήση στεγανωτικών

Προστατέψτε το πάτωμα του μπαλκονιού με στεγανωτικά ενώ αντίστοιχα κάντε το ίδιο και για τα έπιπλα και τις επιφάνειες καλύπτοντάς τα με πλαστικά καλύμματα που θα τα προστατέψουν από τη βροχή και θα διατηρήσουν την καλή τους κατάσταση.

- Διαφήμιση -