Πως να απαλλαγείτε από την συσσώρευση βρωμιάς και τα άλατα στην τουαλέτα με δύο πολύ απλά συστατικά

Η διατήρηση ενός συγκεκριμένου επιπέδου υγιεινής στις τουαλέτες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτή η περιοχή δεν μπορεί να παραμείνει καθαρή από κίτρινες ή καφέ αποθέσεις, οι οποίες είναι πραγματικά δύσκολο να καθαριστούν. Ο ασβεστόλιθος λέγεται ότι είναι η αιτία αυτού του σχηματισμού. Και πρέπει να ξέρετε ότι από τη στιγμή που η λεκάνη της τουαλέτας έχει μαυρίσει, πραγματικά δεν αφαιρείται εύκολα και είναι πολύ επίμονη. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, υπάρχει μόνο μία λύση: έχετε το θάρρος να καθαρίζετε με βούρτσα και απορρυπαντικό; Παρ’ όλα αυτά ακόμη και μετά από προσεκτικό καθάρισμα, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να μην εμφανιστούν ξανά τα άλατα. Επομένως, είναι απαραίτητο να θυμάστε να πραγματοποιείτε τακτική συντήρηση. Ευτυχώς, μπορείτε να βασιστείτε σε μια αλάνθαστη συμβουλή, η οποία είναι να ρίχνετε τακτικά τα σπιτικά δισκία στην τουαλέτα. Θα σας δείξω πως να απαλλαγείτε από την συσσώρευση βρωμιάς και τα άλατα στην τουαλέτα με δύο πολύ απλά συστατικά!

- Διαφήμιση -

χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο

Γνωρίζατε ότι τα αποσμητικά δισκία περιέχουν μόνο δύο συστατικά; Αυτά είναι το νερό και η μαγειρική σόδα. Μπορούμε όμως να τα αρωματίσουμε ακόμα περισσότερο προσθέτοντας μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο, με το άρωμα της επιλογής μας. Αυτή είναι αναμφίβολα μια υγιεινή και φυσική λύση αρώματος που μπορούμε να υιοθετήσουμε.

για να αποφύγετε τη συσσώρευση βρωμιάς, ρίξτε αυτό το σπιτικό αποσμητικό στην τουαλέτα με δύο πολύ απλά συστατικά

Προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα μπολ.

Ρίξτε λίγο νερό.

Προσθέστε 5 έως 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο.

Προσθέστε σκόνη ή νερό ανάλογα με τη σύσταση για να δημιουργήσετε μια ζύμη που σχηματίζεται εύκολα σε μπάλες ή ταμπλέτες.

Πασπαλίστε μια επίπεδη επιφάνεια με μαγειρική σόδα.

Στεγνώστε τις μπάλες στην επιφάνεια για μερικές ώρες.

Μόλις στεγνώσουν και σφίξουν οι μπάλες, τοποθετήστε τες σε γυάλινο βάζο ή δοχείο που ασφαλίζει για το μπάνιο.

Ρίξτε ένα δισκίο στην τουαλέτα κάθε τρεις έως τέσσερις ημέρες το βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

Ξεπλύνετε την τουαλέτα την επόμενη μέρα και θα δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

- Διαφήμιση -