4 αποτελεσματικοί τρόποι για να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας χωρίς έμβολο

Μια βουλωμένη τουαλέτα μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα επειδή δεν μπορείτε πλέον να τη χρησιμοποιήσετε. Κανένας πανικός! Μπορείτε να ξεβουλώσετε γρήγορα την τουαλέτα σας χρησιμοποιώντας ένα έμβολο. Τα μικρά βουλώματα μπορούν να καθαριστούν γρήγορα, αλλά τα σοβαρά φράγματα μπορεί να απαιτήσουν τη χρήση εύκαμπτου σωλήνα αποστράγγισης. Ωστόσο, εάν δεν έχετε έμβολο, σημειώστε ότι ορισμένα είδη οικιακής χρήσης μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε την τουαλέτα χωρίς έμβολο. Θα σας παρουσιάσω 4 αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας χωρίς έμβολο!

- Διαφήμιση -

μαγειρική σόδα και λευκό ξίδι

Αυτός ο συνδυασμός συστατικών κάνει θαύματα. Ρίξτε δύο φλιτζάνια λευκό ξίδι και ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην τουαλέτα σας και περιμένετε 30 λεπτά. Εάν παρατηρήσετε ότι το φράγμα είναι ακόμα εκεί, δοκιμάστε τις άλλες συμβουλές για να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας χωρίς έμβολο.

σύρμα ή κρεμάστρα

Σε περίπτωση μεγάλης απόφραξης, φροντίστε να το καθαρίσετε με το χέρι. Για να το κάνετε αυτό, ξετυλίξτε εντελώς μια συρμάτινη κρεμάστρα. Εισαγάγετε το ένα άκρο στην τουαλέτα για να απομακρύνετε τα σκουπίδια και να αποφράξετε την περιοχή. Αυτό το περιστασιακό εργαλείο είναι πολύ αποτελεσματικό.

υγρό πιάτων

Μια βουλωμένη τουαλέτα δεν είναι πολύ ευχάριστη. Για να καθαρίσετε την τουαλέτα χωρίς έμβολο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρό πιάτων. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά το σαπούνι μπορεί να λιπάνει τα τοιχώματα του σωλήνα και να διευκολύνει την απομάκρυνση των φραγμών. Ρίξτε μισό φλιτζάνι υγρό σαπούνι πιάτων στην τουαλέτα σας. Μπορείτε επίσης να κόψετε μια ράβδο σαπουνιού σε μικρά κομμάτια για να καθαρίσετε τα φράγματα.

ζεστό νερό

Εάν το υγρό των πιάτων δεν φέρει καλό αποτέλεσμα, η χρήση ζεστού νερού στην τουαλέτα μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία. Για να το κάνετε αυτό, γεμίστε έναν κουβά με ζεστό νερό και ρίξτε το στην τουαλέτα. Αποφύγετε το βραστό νερό καθώς η αλλαγή της θερμοκρασίας μπορεί να προκαλέσει σκάσιμο της πορσελάνης.

- Διαφήμιση -