Ποιο είναι το σημείο στο μπάνιο σου που ξεχνάς να καθαρίσεις

Όταν καθαρίζεις το μπάνιο, είναι εύκολο να παραμελήσεις κατά λάθος περιοχές που δεν είναι μεγάλης σημασίας, με βάση το μυαλό μας. Ενώ πιθανότατα καθαρίζετε τη μπανιέρα σας τακτικά, ίσως ξεχνάτε το κουρτινόξυλο. Με την πάροδο του χρόνου, η σκόνη μπορεί να συσσωρευτεί στη ράβδο και η συνεχής έκθεση σε ζεστό νερό θα μπορούσε να επιτρέψει την ανάπτυξη βακτηρίων. Θα σας παρουσιάσω το σημείο στο μπάνιο που ξεχνάς να καθαρίσεις!

- Διαφήμιση -

Εάν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να καθαρίσετε το κουρτινόξυλο του μπάνιου σας, το πιθανότερο είναι ότι είναι πιο βρώμικο από όσο ενδεχομένως νομίζετε. Κηλίδες νερού και υπολείμματα σαπουνιού μπορεί να συσσωρευτούν στο κουρτινόξυλο και αν είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, η σκουριά θα μπορούσε να αρχίσει να το «τρώει». Τα κουρτινόξυλα αλουμινίου είναι επίσης ευαίσθητα στην ανάπτυξη μούχλας εάν έχουν οξειδωθεί.

Για γρήγορο καθάρισμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί για να σκουπίσετε το κουρτινόξυλο με ζεστό σαπουνόνερο.

Το ξίδι είναι επίσης εξαιρετικό για να απαλλαγείτε από τον αφρό του σαπουνιού και να γυαλίσετε το κουρτινόξυλό σας εφόσον είναι inox. Αν και πιθανότατα δεν χρειάζεται να καθαρίζεται τόσο συχνά όσο το υπόλοιπο μπάνιο σας, είναι σημαντικό να σκουπίζετε το κουρτινόξυλο μια στο τόσο.

- Διαφήμιση -