Εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε την κιτρινίλα από την λεκάνη της τουαλέτας

Χωρίς αμφιβολία ο πιο χρησιμοποιούμενος χώρος στο σπίτι μας είναι η τουαλέτα. Και ασφαλώς είναι ο χώρος όπου μαζεύονται οι περισσότερες βρωμιές, γι’ αυτό και θα πρέπει να την καθαρίζουμε και να την απολυμαίνουμε πάρα πολύ συχνά. Ένα από τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλες οι νοικοκυρές είναι οι κίτρινοι λεκέδες που μοιάζουν με σκουριά στην λεκάνη της τουαλέτας. Ας δούμε έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να κάνουμε και πάλι την λεκάνη της τουαλέτας μας σαν καινούρια!

- Διαφήμιση -

Οι λεκέδες στην λεκάνη της τουαλέτας γίνονται πιο έντονοι με την πάροδο του χρόνου και καθίσταται δύσκολη η αφαίρεσή τους. Πολλές από εμάς χρησιμοποιούν χημικές ουσίες αλλά καμία δεν λειτουργεί όπως θα θέλαμε και επιπλέον είναι και επικίνδυνη η μυρωδιά αυτών των χημικών. Υπάρχει λοιπόν μια μέθοδος για την αφαίρεση αυτών των λεκέδων χωρίς τη χρήση χημικών και με την βοήθεια 2 μόνο πραγμάτων: της ελαφρόπετρας και λίγης δύναμης στον καρπό!

Η ελαφρόπετρα λοιπόν ή αλλιώς πέτρα της φτέρνας, επειδή βοηθά στον καθαρισμό του νεκρού δέρματος στις φτέρνες, είναι η καλύτερη λύση για να απαλλαγούμε από τους κίτρινους λεκέδες στην λεκάνη της τουαλέτας.

Αφού βρέξετε το σημείο όπου είναι ο λεκές, ξεκινήστε να τρίβετε την λεκάνη με την ελαφρόπετρα μέχρι να φύγει και η τελευταία κιτρινίλα!

Πιστέψτε μας ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Καλή σας επιτυχία!

- Διαφήμιση -