3 αποτελεσματικά κόλπα για να αφαιρέσετε λεκέδες από τους τοίχους χωρίς να αφαιρέσετε το χρώμα

Ένα από τα συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθαριότητα του σπιτιού μας, είναι οι λεκέδες στους τοίχους. Ειδικά αν έχουμε μικρά παιδιά, το πρόβλημα γίνεται εντονότερο. Χρειάζεται μία στιγμή και μόνο για να λερώσεις τους τοίχους του σπιτιού σου και πολύς κόπος για να τους καθαρίσεις. Για όλα όμως υπάρχει η λύση! Θα σας παρουσιάσω 3 αποτελεσματικά κόλπα για να αφαιρέσετε λεκέδες από τους τοίχους χωρίς να αφαιρέσετε το χρώμα!

- Διαφήμιση -

νερό και μαγειρική σόδα

Σε ένα μικρό δοχείο, βάλτε λίγο νερό και μαγειρική σόδα και ανακατέψτε καλά μέχρι να αποκτήσετε μια κρεμώδη υφή. Τρίψτε την ένωση στον λεκέ στον τοίχο και στη συνέχεια σκουπίστε την με ένα καθαρό πανί μέχρι να αφαιρεθεί εντελώς ο λεκές.

οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα

Βάλτε οδοντόκρεμα σε μια οδοντόβουρτσα, σαν να πρόκειται να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Τρίψτε τον λεκέ μέχρι να φύγει τελείως. Για να ξεπλύνετε, σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

σαπούνι και νερό

Για λεκέδες σε πλαστικό και πλενόμενο χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό και υγρό σαπούνι. Ρίξτε το κατευθείαν πάνω στον λεκέ και τρίψτε με ένα μαλακό σφουγγάρι. Ξεπλύνετε καλά με ένα καθαρό πανί μέχρι να αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα.

- Διαφήμιση -