2 φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τις άσχημες μυρωδιές στο μπάνιο σας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το μπάνιο σας μπορεί να μυρίζει. Οι πιο συνηθισμένοι ένοχοι περιλαμβάνουν μούχλα, ωίδιο και βακτήρια που ευδοκιμούν σε υγρά περιβάλλοντα όπως τα μπάνια. Αυτοί οι μικροοργανισμοί απελευθερώνουν στον αέρα δυσώδεις ενώσεις που μπορεί να το κάνουν να φαίνεται ότι υπάρχει πραγματικός υπόνομος από την τουαλέτα ή την αποχέτευση του νεροχύτη σας! Αλλά μην ανησυχείτε—θα σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από αυτές τις μυρωδιές για τα καλά, ώστε να απολαύσετε ξανά ένα μπάνιο με φρέσκο ​​άρωμα. Θα σας παρουσιάσω 2 φυσικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τις άσχημες μυρωδιές στο μπάνιο σας!

- Διαφήμιση -

λευκό ξίδι

Το ξίδι είναι ένα ιδανικό φυσικό συστατικό για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών καθαρισμού στο σπίτι σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών. Έτσι, χάρη στην αποστειρωτική του δράση, το λευκό ξίδι όχι μόνο θα καθαρίσει καλά την τουαλέτα και το μπάνιο, αλλά θα αποτρέψει και το σχηματισμό άσχημων μυρωδιών. Ανακατέψτε το λευκό ξύδι με νερό και τοποθετήστε το σε ένα μπουκάλι ψεκασμού (1/3 ξίδι και 2/3 νερό) για να το εφαρμόσετε στις προσβεβλημένες επιφάνειες και μετά σκουπίστε με ένα υγρό πανί. Το ξίδι εξουδετερώνει τις οσμές και αποτρέπει το σχηματισμό μούχλας. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε ένα φλιτζάνι με ξόδι που το ρίχνετε στο δοχείο και μετά το αφήνετε να καθίσει.

Επιπλέον, μπορείτε να φτιάξετε ένα αποσμητικό χώρου αναμειγνύοντας δύο φλιτζάνια νερό, ένα κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι, ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και δέκα σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

φέτες λεμονιού

Το λεμόνι είναι ένα άλλο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει στην εξουδετέρωση των κακών μυρωδιών και να διατηρήσει το μπάνιο φρέσκο. Η μέθοδος είναι πολύ απλή: τοποθετήστε μερικές φέτες λεμονιού σε μια γωνιά του μπάνιου. Ένα άλλο αποτελεσματικό κόλπο είναι να τρίψετε ολόκληρο το μπάνιο με ένα μείγμα νερού και λεμονιού αφού το καθαρίσετε με το συνηθισμένο σας απορρυπαντικό.

- Διαφήμιση -