8 πράγματα που πρέπει να πετάξετε αμέσως από την ντουλάπα σας

xr:d:DAEOL6w4ck0:1175,j:39285998339,t:22102722

Όσο μεγάλες κι αν είναι, οι ντουλάπες δεν φαίνεται να έχουν ποτέ αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Είτε είναι γεμάτη με ρούχα που δεν φοράτε ποτέ είτε είναι γεμάτη με διάφορα είδη, μια γρήγορη ανανέωση μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αποθήκευση της ντουλάπας σας και να δημιουργήσετε χώρο για τα πράγματα που φοράτε πραγματικά. Ξεκινήστε ξεκαθαρίζοντας τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε και δημιουργήστε χώρο στη ντουλάπα σας. Θα σας παρουσιάσω 8 πράγματα που πρέπει να πετάξετε αμέσως από την ντουλάπα σας!

- Διαφήμιση -

παλιά κοστούμια

Αν δεν έχετε φορέσει το κοστούμι σας που το αγοράσατε πριν από 10 χρόνια, μάλλον ήρθε η ώρα να του πείτε αντίο. Οι πιθανότητες ότι μια μέρα θα εύχεστε απεγνωσμένα να μην το έχετε πετάξει επειδή το χρειάζεστε είναι ελάχιστες έως καθόλου.

πράγματα που σου έκανε κάποιος ως δώρο που δεν σου άρεσαν ποτέ

Είναι πολύ όμορφη κίνηση να μας κάνουν δώρα αλλά σίγουρα δεν ταιριάζουν όλα στο γούστο μας και δεν τα φοράμε. Αυτά τα πράγματα κάθονται στην ντουλάπα μου και καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο. Εάν έχετε αυτό το πρόβλημα τότε μην τα κρατάτε και ξεφορτωθείτε τα από την ντουλάπα σας.

κρεμάστρες που περισσεύουν

Οι βαριές κρεμάστρες μπορούν να καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στην ντουλάπα, γι’ αυτό μην κρατάτε περισσότερες από όσες χρειάζεστε. Ορίστε μια κρεμάστρα για όλα τα αντικείμενα που θέλετε να κρεμάσετε και μετά αφήστε τα υπόλοιπα. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τις ογκώδεις πλαστικές κρεμάστρες με ένα σχέδιο που εξοικονομεί περισσότερο χώρο με λεπτές κρεμάστρες.

είδη εκτός εποχής

Οι ζεστές, αδιάβροχες μπότες είναι απαραίτητες όταν πλησιάζει ο χειμώνας, αλλά τον Ιούλιο, οι ογκώδεις μπότες σας καταλαμβάνουν πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο. Το ίδιο ισχύει και για τα sundresses και τα strappy σανδάλια σας τον Δεκέμβριο. Αποθηκεύστε αντικείμενα εκτός εποχής στην αποθήκη, το υπόγειο ή κάτω από το κρεβάτι σας—οπουδήποτε εκτός από την ντουλάπα—και αλλάξτε αντικείμενα καθώς αλλάζει ο καιρός.

οτιδήποτε δεν είναι του στυλ σας

Είτε φοράτε όλο μαύρα, είτε προτιμάτε τις φούστες από τα παντελόνια, είτε έχετε κάτι για λάμψη, πιθανότατα γνωρίζετε το δικό σας στυλ. Απαλλαγείτε από τη ντουλάπα σας από αντικείμενα που δεν ταιριάζουν με το προσωπικό σας στυλ.

αντικείμενα που δεν έχετε φορέσει εδώ και ένα χρόνο

Είτε επρόκειτο για ένα δώρο είτε για κάτι που το αγοράσατε πολύ καιρό πριν, όλοι έχουμε αυτά τα αντικείμενα που δεν φοράμε ποτέ. Καθαρίστε οποιοδήποτε ρούχο που είναι πολύ μεγάλο, πολύ μικρό ή παλιό. Κατά γενικό κανόνα, αν δεν έχετε φορέσει ένα αντικείμενο εδώ και ένα χρόνο, ήρθε η ώρα να φύγει.

κοσμήματα

Τα όμορφα κοσμήματα μπορούν να λειτουργήσουν ως τέχνη εάν εμφανίζονται σωστά. Κρατήστε τα κολιέ σας σε ένα νεσεσέρ και τα δαχτυλίδια σας σε ένα διακοσμητικό πιάτο, αλλά κρατήστε τα έξω από την ντουλάπα σας. Ο χώρος της ντουλάπας είναι συνήθως στενός, επομένως μπορεί να χτυπήσετε πολύτιμα αντικείμενα όταν βγάζετε ένα φόρεμα ή πιάνετε ένα μπλουζάκι από το επάνω ράφι. Η αποθήκευση κοσμημάτων σε ένα νεσεσέρ είναι μια πολύ πιο ασφαλής (και πιο εύκολα προσβάσιμη) επιλογή για μικρά αξεσουάρ.

ογκώδη παλτό

Οι ντουλάπες για παλτό υπάρχουν για κάποιο λόγο. Βάλτε ογκώδη παλτά, ομπρέλες και αξεσουάρ εξωτερικού χώρου, όπως καπέλα και κασκόλ στην είσοδο σας ή σε μια επιπλέον ντουλάπα έξω από το υπνοδωμάτιο. Αυτό όχι μόνο θα ελευθερώσει χώρο στη ντουλάπα των ρούχων σας, αλλά θα σταματήσει τη βρωμιά, την σκόνη και άλλα υπολείμματα να βρίσκονται στον χώρο ύπνου σας.

- Διαφήμιση -