10 υπέροχες diy κατασκευές με τσιμεντόλιθους

Η αξιοποίηση καθημερινών αντικειμένων για την δημιουργία κατασκευών είναι μια διαδικασία τόσο δημιουργική όσο και διακοσμητική. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να διακοσμήσουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με αντικείμενα που τα φτιάχνουν μόνοι τους.

- Διαφήμιση -

Εμείς λοιπόν θα σας δώσουμε ιδέες diy κατασκευών με τσιμεντόλιθους.

Σίγουρα οι τσιμεντόλιθοι είναι από τα υλικά που μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα και όσο και αν σου φαίνεται περίεργη σαν ιδέα, μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα αν έχεις βέβαια και τις κατάλληλες ιδέες.

έπιπλα κήπου

Όπως βλέπετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στήσετε τα τσιμεντόλιθα στο ύψος που θέλετε να έχει ο καναπές σας και στην συνέχεια να περάσετε μέσα από τις τρύπες τους χοντρά τετραγωνισμένα κομμάτια ξύλου, ώστε να αντέχουν το βάρος.

Εννοείται πως από πάνω θα πρέπει να βάλετε τα μαξιλάρια σας για να κάθεστε πιο αναπαυτικά.

παγκάκι

Κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να κάνετε και στην περίπτωση που θέλεις να φτιάξετε ένα παγκάκι, μόνο που εδώ δεν χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχει πλάτη, αλλά ούτε και μαξιλάρια.

φύτεμα λουλουδιών

Άλλη μια έξυπνη κατασκευή είναι και αυτή εδώ, η οποία είναι ιδανική για την διακόσμηση της αυλής σας, μιας και μπορείτε να φυτέψετε μέσα στους τσιμεντόλιθους τα λουλούδια που προτιμάτε.

σκαλοπάτια για το σπίτι

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε και σκαλοπάτια, σε περίπτωση που τώρα φτιάχνετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας και όπως βλέπετε σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται όσο άσχημα θα φανταζόσασταν.

εστία για μαγείρεμα

Εδώ στην ουσία έχουμε μια εύκολη λύση για να μπορείς να ψήνεις στον κήπο σου, καθώς οι τσιμεντόλιθοι είναι ανθεκτική στην φωτιά.

σύνθετο για home cinema

Μπορείτε να φτιάξετε ολόκληρο σύνθετο για το home cinema χρησιμοποιώντας μόνο τσιμεντόλιθους και εντυπωσιακά κομμάτια από ξύλο.

βιβλιοθήκη

Το ίδιο μπορείτε να κάνεις για να φτιάξετε μια βιβλιοθήκη και γιατί όχι και ένα γραφείο. Εξάλλου να θυμάστε ότι μπορείτε και να τα βάψετε στο χρώμα που επιθυμείτε

καναπές

Για να φτιάξετε έναν καναπέ εσωτερικού χώρου, η διαδικασία είναι ακόμη πιο εύκολη μιας και δεν χρειάζεστε ξύλα για βάση, παρά μόνο τους τσιμεντόλιθους και όμορφα μαξιλάρια.

βάση για κρεβάτι

Και με τον ίδιο τρόπο φυσικά μπορείτε να φτιάξετε και την βάση για το κρεβάτι σας, η οποία θα συγκρατήσει το στρώμα.

ανθοδοχεία

Τέλος, καθαρά από άποψη διακόσμησης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαμμένους τσιμεντόλιθους ως ανθοδοχεία, για να βάλετε σε όλο το σπίτι τα λουλούδια σας!

- Διαφήμιση -