25 εντυπωσιακές μοντέρνες ιδέες φωτισμού για το μπαλκόνι και τη βεράντα σας

Το μπαλκόνι είναι ο ιερός σας χώρος για να απολαύσετε τον ήλιο ή να διοργανώσετε δείπνα τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Για να αξιοποιήσετε πραγματικά στο έπακρο το μπαλκόνι σας, μπορείτε να ενσωματώσετε μοντέρνες ιδέες φωτισμού μπαλκονιού για την τέλεια εμπειρία φωτισμού εξωτερικού χώρου. Αν λοιπόν θέλετε να φωτίσετε υπέροχα το μπαλκόνι και τη βεράντα σας, είστε στο κατάλληλο άρθρο! Θα σας παρουσιάσω 25 εντυπωσιακές ιδέες για να φωτίσετε το μπαλκόνι και τη βεράντα σας!

- Διαφήμιση -

ηλιακές λάμπες

Χωρίς καλώδια ή βύσματα, αυτοί οι τύποι λαμπτήρων είναι ιδανικοί για όταν πέφτει η νύχτα. Σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε το λογαριασμό του ρεύματος χωρίς να εγκαταλείψετε τον ονειρεμένο φωτισμό. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα μοντέλα και χρώματα: ροζ, πράσινο, μουσταρδί κλπ. Ένας διαφορετικός τρόπος να διακοσμήσετε τη βεράντα, να το απολαύσετε για περισσότερη ώρα και να το διακοσμήσετε όπως του αξίζει. Αισθητικά, μπορούμε να πούμε ότι τραβούν πολλή προσοχή λόγω της εμφάνισής τους, καθώς και της ίδιας της μορφής, η οποία είναι απλή και λεπτή. Υπάρχουν τόσο επιτραπέζια όσο και κρεμαστά φωτιστικά, με τα φωτιστικά από φυσικές ίνες να είναι τα πιο δημοφιλή. Η επιλογή εξαρτάται από εσάς και τη χρησιμότητα που θέλετε να τους δώσετε.

φώτα τοίχου

Τα φωτιστικά τοίχου είναι ιδανικά για μικρά μπαλκόνια και βεράντες προκειμένου να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο. Βασικά, είναι επιτοίχια φωτιστικά που προσφέρουν μια πινελιά προσωπικού στυλ και τα οποία μπορείτε να ολοκληρώσετε με ασορτί μαξιλάρια σε αιώρες ή πολυθρόνες. ακόμη, φαίνονται υπέροχα και με ένα πολύχρωμο τραπεζομάντιλο.

γιρλάντες από φώτα

Οι γιρλάντες από φώτα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως κεντρικό σημείο φωτισμού, καθώς είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που δεν παρέχει αρκετό φως για την εκτέλεση εργασιών όπως το διάβασμα ή η απόλαυση του δείπνου. Ωστόσο, μόνο αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν περιβάλλοντα γεμάτα μαγεία και γοητεία, ιδανικά για να φωτίσουν τον κήπο, οπότε μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε.

- Διαφήμιση -