23 υπέροχες ιδέες για να κρύψετε το μπαλκόνι ή τη βεράντα και να έχετε περισσότερη ιδιωτικότητα

Η ζωή στην πόλη είναι διασκεδαστική, σύγχρονη και γεμάτη προκλήσεις. Ταυτόχρονα μπορεί να έχει πολλές δυνατότητες. Το να διατηρείτε το μπαλκόνι σας ιδιωτικό και προσωπικό είναι μια από τις πιο συναρπαστικές προκλήσεις που μπορεί να προσφέρει η ζωή στην πόλη. Η πολυκατοικία μας βάζει σε στενούς χώρους με αγνώστους και φίλους. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χτίσετε μια κοινότητα και να συναντήσετε τους γείτονές σας. Αλλά μπορεί επίσης να είναι παρεμβατικό, ειδικά στο μπαλκόνι. Το μπαλκόνι σας μπορεί να είναι μια όμορφη προέκταση του σπιτιού σας, αλλά πολύ συχνά μοιάζει σαν μια μεγάλη δεξαμενή ψαριών. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Μπορείτε να κρατήσετε τις προσωπικές σας στιγμές στο μπαλκόνι για εσάς, χωρίς να φαίνεται η προσωπική σας ζωή στους άλλους! Θα σας παρουσιάσω 23 υπέροχες ιδέες για να κρύψετε το μπαλκόνι ή τη βεράντα και να έχετε περισσότερη ιδιωτικότητα!

- Διαφήμιση -

Δημιουργήστε έναν κήπο με λουλούδια για να κρύβεστε όταν περνάτε χρόνο στο μπαλκόνι. Τα πράσινα φυτά και τα λουλούδια σε γλάστρες που είναι αρκετά ψηλά για να κρέμονται στο εξωτερικό του μπαλκονιού σας προσφέρουν πράσινο το καλοκαίρι και βοηθούν στην αποφυγή των αδιάκριτων βλεμμάτων από τους γείτονες. Πράσινα φυτά με πλούσιο φύλλωμα ή θάμνους συνδυάζονται καλά με λουλούδια και αναρριχώμενα φυτά με έντονα χρώματα. Γιατί λοιπόν να μην δώσετε στο μπαλκόνι σας μια ρομαντική διακόσμηση και να απολαύσετε ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της ζεστής εποχής;

Διαφορετικά υφάσματα που χρησιμοποιούνται ως κουρτίνες επιλέγονται επίσης συχνά για να διακοσμήσουν τη βεράντα και να δημιουργήσουν λίγη περισσότερη ιδιωτικότητα στο μπαλκόνι. Κρεμώντας ένα μακρύ και ελαφρύ ύφασμα σε μποέμ στυλ δημιουργεί μια αέρινη και πολύ boho-chic εμφάνιση. Τα ελαφριά βαμβακερά υλικά με φυσικές εκτυπώσεις είναι τέλεια για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες κουρτίνες στο μπαλκόνι σας. Αυτές οι κουρτίνες είναι αρκετές για να διατηρήσουν την ιδιωτικότητα του μπαλκονιού σας αλλά ταυτόχρονα αρκετά διαφανείς για να δέχονται το φως του ήλιου και τον ελαφρύ αέρα. Συνδυάστε τις κουρτίνες σας με χρωματιστά φωτάκια για να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε έναν μποέμ παράδεισο. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για εσάς εάν θέλετε να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε ιδιωτικό δωμάτιο. Μπορείτε επίσης να δέσετε τις κουρτίνες για μέρες που θέλετε περισσότερο ηλιακό φως στο μπαλκόνι σας.

- Διαφήμιση -