23 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας σε boho chic στυλ

Το boho στυλ χαρακτηρίζεται από την ελευθερία στη διακόσμηση. Είναι ένα στυλ με ορισμένες χίπικες αποχρώσεις που δεν καταλαβαίνουν πολλά από τα πρότυπα. Ένας αρμονικός συνδυασμός άλλων στυλ όπως έθνικ ή ακόμα και κιτς. Εκεί βρίσκουμε τη γοητεία του boho chic, το οποίο μπορεί να επεκταθεί σε οποιαδήποτε γωνιά ενός σπιτιού, αλλά και σε μια βεράντα. Έχουμε δει αυτό το διακοσμητικό στυλ να εφαρμόζεται σε εσωτερικούς χώρους, αλλά σίγουρα και στους εξωτερικούς είναι θαυμάσιο .Θα σας παρουσιάσω 23 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας σε boho chic στυλ!

- Διαφήμιση -

συνδυάστε διακοσμητικά στυλ

Όπως είπαμε και πριν, ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για τη διακόσμηση του boho chic είναι η μίξη των στυλ. Οι μποέμ διακοσμήσεις έχουν χίπικ τόνους, αλλά χρειάζονται επίσης λεπτομέρειες του έθνικ στυλ ή ακόμα και ορισμένες πινελιές αυτού που αποκαλούν στυλ κιτς. Αυτό συμβαίνει επειδή στο Boho αρέσει να αναμειγνύει κάθε είδους κουλτούρες και στυλ, κάτι που μοιράζεται με την έθνικ διακόσμηση, η οποία προσπαθεί να εκθέσει υλικά, εκτυπώσεις και αναμνήσεις από μακρινά ταξίδια. Μην φοβάστε να συμπεριλάβετε ένα περσικό χαλί, ένα μαροκινό πουφ, ινδικά υφάσματα, στάμπες ή ακόμα και φανάρια τουρκικού στυλ. Τα πάντα είναι ευπρόσδεκτα στις βεράντες boho chic.

πολλά χρώματα στις βεράντες boho chic

Ένα άλλο από τα πιο χαρακτηριστικά του boho chic είναι τα χρώματα. Ναι, τα χρώματα σε αυτό το στυλ είναι πάντα ένα καλό στοίχημα. Είναι ο άξονας πάνω στον οποίο περιστρέφονται απολύτως όλα τα άλλα. Το κλειδί είναι να συνδυάσουμε όλα τα χρώματα που μπορούμε με φυσικότητα. Δεν υπάρχουν όρια. Επωφεληθείτε για να δημιουργήσετε ένα ουράνιο τόξο στο εξωτερικό σας, γεμάτο ζωηρά χρώματα. Είναι αλήθεια ότι το boho απαιτεί μια ορισμένη αφοσίωση σε μια παλέτα χρωμάτων μεταξύ καφέ και κόκκινου, αλλά αισθάνεται άνετα να τα ανακατεύει με πράσινα, με κίτρινα (περισσότερο μουσταρδί από κίτρινο λεμονιού) ή με μπλε.

η σημασία των υφασμάτων

Το χρώμα είναι απαραίτητο, αλλά και η ανάμειξη υφασμάτων. Οι ταπετσαρίες είναι ένα άλλο στοιχείο που δεν μπορούμε να παραλείψουμε. Το ότι είμαστε στο εξωτερικό του σπιτιού δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε υφάσματα! Μαξιλάρια, χαλιά ή ακόμα και κουρτίνες είναι μια εξαιρετική επιλογή για τοποθέτηση σε βεράντες boho chic. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι όσο περισσότερα prints περιέχουν, καθώς και περισσότερα χρώματα, θα είναι πολύ καλύτερα.

φυτά για βεράντα boho chic

Όσο για τα φυτά, πρέπει να πούμε ότι είναι απολύτως απαραίτητα. Και είναι ότι το στυλ boho chic βρίσκει επίσης κάποια γοητεία σε αυτά τα τροπικά περιβάλλοντα. Προτιμήστε, όσο το δυνατόν, εξωτικά φυτά, αλλά και μεγάλους κάκτους ή ακόμα και φυτά με λεπτά άνθη που προσθέτουν ακόμα περισσότερο χρώμα στη σύνθεση.

- Διαφήμιση -