16 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι και τη βεράντα σας με γυάλινα βάζα

Η βεράντα και το μπαλκόνι μας, παίζει κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα μας αλλά και στην ποιότητα της ζωής μας γενικότερα. Οι περισσότεροι απολαμβάνουν να κάθονται στη βεράντα πίνοντας τον καφέ τους όταν ο καιρός είναι καλός, κοιτάζοντας τον υπολογιστή ή το κινητό τους ή κουβεντιάζοντας με αγαπημένους φίλους. Η διακόσμηση της βεράντας βρίσκεται στο επίκεντρο τώρα περισσότερο από ποτέ και σας έχουμε εύκολες και πολύ οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας με απλά γυάλινα βάζα που έχετε ήδη στο σπίτι σας. Θα σας παρουσιάσω 16 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι και τη βεράντα σας με γυάλινα βάζα!

- Διαφήμιση -

Αν θέλετε να βάλετε στο τραπέζι στη βεράντα με ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά βάζα. Για πιο όμορφο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ένα μικρό ξύλινο κουτί. Τοποθετήστε 3 ή 4 βάζα διαφορετικών μεγεθών στο δοχείο και γεμίστε το με φρέσκα λουλούδια.

Μπορείτε επίσης να κατασκευάσετε έναν αυτοσχέδιο πολυέλαιο για το μπαλκόνι σας χρησιμοποιώντας μερικά άδεια βάζα και φωτάκια. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5-6 βάζα, ένα σετ φωτάκια και μια λινάτσα ή χοντρό σχοινί για να δέσετε τα βάζα μεταξύ τους.

Μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε τα αγαπημένα σας βότανα σε μεγάλα βάζα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο χώμα και τους σπόρους που θέλετε να βάλετε σε κάθε γλάστρα. Προσθέστε ετικέτες για να αναγνωρίσετε κάθε βότανο.

Τέλος μπορείτε να δημιουργήσετε εντομοαπωθητικά με τα γυάλινα βάζα! Η σιτρονέλλα είναι ένα έλαιο που είναι φυσικό απωθητικό για τα κουνούπια και τα έντομα. Πάρτε ένα βάζο και κάντε μια μικρή τρύπα στο καπάκι. Γεμίστε με λάδι και περάστε ένα μεγάλο φυτίλι από την τρύπα που υπάρχει στο καπάκι σας. Ανάψτε το φυτίλι και πείτε αντίο στα τσιμπήματα των κουνουπιών.

- Διαφήμιση -