20 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας σε boho στυλ

Το boho στυλ μπορεί να είναι μια πρακτική αλλά πανέμορφη προσέγγιση για τον κήπο σας. Φανταστείτε ένα σπίτι με μποέμ ατμόσφαιρα και λατρέψτε το. Το boho στυλ ήταν στο παρελθόν χαρακτηριστικό για τα σπίτια καλλιτεχνών, συγγραφέων, ποιητών, μουσικών και ζωγράφων. Τα χρώματα συνδυάζονται αρμονικά και η αίσθηση που μεταδίδει αυτό το στυλ είναι μια αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης, ελευθερίας, αλλά και ευχάριστης άνεσης.

- Διαφήμιση -

Η λέξη «boem» έχει συνδεθεί και συνδέεται με ανθρώπους που ποτέ δεν φοβήθηκαν να είναι διαφορετικοί. Όταν είσαι διαφορετικός, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κακό. Οι άνθρωποι που τους αρέσει να ξεχωρίζουν, να δείχνουν τους φόβους, με ευχάριστο τρόπο, σίγουρα λατρεύουν αυτό το στυλ και μπορούν εύκολα να το βρουν σε αυτό.

Ένας μποέμ κήπος είναι ένας κήπος ανθρώπων που δεν έχουν προκατασκευασμένες ιδέες, που τους αρέσει να επιλέγουν το δικό τους στυλ και σχέδιο και έχουν μια εντελώς μοναδική προσωπικότητα. Αν θέλετε έναν τέτοιο boho κήπο, πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο που θα εφαρμόσετε είναι αυτό που μεταφέρει τη ζεστασιά και την ευχάριστη άνεση, αλλά ταυτόχρονα σας μεταφέρει σε ένα εξωτικό κλίμα.

Τα ειδικά χαρακτηριστικά για κάθε σχέδιο boem είναι το σκούρο, ογκώδες ξύλο, αλλά αυτά τα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με μερικά παστέλ χρώματα. Επίσης στο bohemian design κυριαρχούν τα χρώματα όπως το καφέ αλλά και το γκρι. Αν έχετε vintage διακοσμητικά στο σπίτι ή αν είστε παθιασμένες με τη συλλογή τέτοιων κομματιών, τότε πρέπει να ξέρετε ότι ταιριάζουν τέλεια με ένα boho σχέδιο. Θα σας παρουσιάσω 20 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας σε boho στυλ!

- Διαφήμιση -