18 υπέροχες ρομαντικές ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι και τη βεράντα

Σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του μπαλκονιού ή της βεράντας σας; Μία εξαιρετική επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι το ρομαντικό στυλ. Άνετα μαξιλάρια, καρέκλες, απαλές υφές είναι όλα όσα χρειάζεστε! Θα σας παρουσιάσω 18 υπέροχες ρομαντικές ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι και τη βεράντα!

- Διαφήμιση -

Η βεράντα και το μπαλκόνι σε ρομαντικό στυλ δεν πρέπει να καλύπτονται με μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς ή να διακοσμούνται σε ροζ χρώματα. Αντίθετα, το ρομαντικό στυλ είναι ήρεμο, ισορροπημένο, χωρίς φανταχτερά χρώματα ή μοντέρνα γεωμετρικά στολίδια. Χάρη σε αυτό, ο χώρος ανάπαυσης θα είναι άνετος, ήσυχος και ευνοϊκός για χαλάρωση στον καθαρό αέρα.

Ιδανικά, τα έπιπλα κήπου θα πρέπει να είναι ξύλινα, με απαλό περίγραμμα και προφίλ. Τα μεταλλικά σετ τραπεζιών και καρεκλών θα λειτουργήσουν επίσης καλά. Εάν σχεδιάζετε μια βεράντα και ένα μπαλκόνι σε ρομαντικό στυλ, δεν χρειάζεται να πάτε αμέσως στα καταστήματα. Αξίζει να δείτε τα γκαράζ ή τις αποθήκες σας και να χρησιμοποιήσετε τα παλιά έπιπλα που θα βρείτε εκεί. Απλά ανανεώστε τα λίγο και βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή στη χρήση. Με σημάδια χρήσης ή ελαφρά διάβρωση, ελαφρώς φθαρμένα κάγκελα ή βραχίονες ταιριάζουν τέλεια σε μια ρομαντική διάταξη. Ό,τι είναι ατελές δίνει μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο ανάπαυσης.

Αποφύγετε τα μοντέρνα, πλαστικά έπιπλα με γεωμετρικά σχήματα και έντονα χρώματα. Θα ταράξει την ειδυλλιακή, ζεστή διακόσμηση του μπαλκονιού και της βεράντας σε ρομαντικό στυλ. Η διάταξη του μπαλκονιού και της βεράντας σε ρομαντικό στυλ βασίζεται σε έναν συνδυασμό διαφορετικών αισθητικών επιρροών. Είναι ένας συνδυασμός στυλ Προβηγκίας και shabby chic. Τα έπιπλα και τα αξεσουάρ δεν είναι το παν – χαλαρώνουμε στον καθαρό αέρα που περιβάλλεται από όμορφα φυτά.

Από λουλούδια, μπορείτε να βάλετε λεβάντα, που είναι η ουσία του στυλ της Προβηγκίας. Κρίνοι και τριαντάφυλλα σε λευκό, ροζ ή κόκκινο χρώμα θα δημιουργήσουν επίσης ένα μοναδικό τοπίο. Ο ρομαντικός χαρακτήρας του χώρου θα τονιστεί και από πανσέδες, μαργαρίτες, γεράνια, ντάλιες και φούξια, που θα γεμίσουν το χώρο με μια γιορτή αρωμάτων και χρωμάτων. Τα παστέλ λουλούδια σε ροζ, μοβ, μπλε και λευκό είναι τα πιο κατάλληλα.

- Διαφήμιση -