20 εντυπωσιακές ιδέες shabby chic για να διακοσμήσετε τον κήπο σας

Το στυλ shabby chic είναι όπως το vintage στυλ ένας πολύ ρομαντικός τρόπος σχεδίασης για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χαρακτηρίζεται από τα φωτεινά χρώματα και συχνά κυριαρχεί το λευκό χρώμα σε διάφορες αποχρώσεις. Με έντονους τόνους, πούλιες, γυαλιστερά υφάσματα ή διακοσμητικά το shabby style μπορεί επίσης να εκλεπτυσθεί περαιτέρω.

- Διαφήμιση -

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του Shabby chic στυλ που παρέχει στυλ για τη διαφορά μεταξύ αυτού και του vintage, είναι οι επιφάνειες των επίπλων και τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση του κήπου. Αυτό κάνει ακόμη και παλιά έπιπλα τέλεια για αυτό το στυλ. Συχνά τα πράγματα σχεδιάζονται σκόπιμα με αυτόν τον τρόπο. Το μέταλλο είναι δίπλα στο ξύλο ένα δημοφιλές υλικό για το σχεδιασμό του shabby στυλ. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το εσωτερικό αλλά και για το shabby chic κήπους. Οι λεκέδες σκουριάς δεν αποτελούν πρόβλημα αλλά αντίθετα είναι οι επιθυμητοί σε αυτό το στυλ.

Οι ρουστίκ πινελιές είναι στον shabby chic κήπο μια υπέροχη ιδέα. Δημιουργήστε ένα ρομαντικό καθιστικό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σε ένα τραπεζάκι δίπλα στον πάγκο, επίσης να το καλύψετε με ένα τραπεζομάντιλο με πινελιές δαντέλας. Χρησιμοποιήσετε παλιά έπιπλα, πόρτες και ρομαντικά τριαντάφυλλα. Τις πόρτες δεν χρειάζεται να τις βάψετε καν. Μόνο από τη φθαρμένη εμφάνιση τους δίνουν ιδιαίτερη γοητεία και αντιπροσωπεύουν ένα υπέροχο υπόβαθρο.

Τα παστέλ υφάσματα επιτρέπουν σε κάθε χώρο καθιστικού να φαίνεται γοητευτικός , αλλά επιτρέπονται και έντονες πινελιές στον κήπο και το καθιστικό shabby chic.

Θα σας παρουσιάσω 20 εντυπωσιακές ιδέες shabby chic για να διακοσμήσετε τον κήπο σας!

- Διαφήμιση -