15 υπέροχες ιδέες για να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο αίθριο με σκανδιναβικό στυλ

Για όσους τυχερούς έχουν αίθριο ή μία αυλή, είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε. Το σκανδιναβικό στυλ είναι απόλυτα ταιριαστό σε ένα αίθριο. Ένα αίθριο διακοσμημένο με όμορφες σκανδιναβικές πινελιές μπορεί να είναι ο χώρος που θα σας γεμίσει ενέργεια τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης ή του καλοκαιριού. Πρωινό, μεσημεριανό, καφές, όλα μπορούν να σερβιριστούν στο αίθριο του σπιτιού σας, αν ξέρετε πώς να οργανώσετε αυτόν τον δημιουργικό χώρο. Οι σκανδιναβικές πινελιές μπορεί να είναι εξαιρετικά ελκυστικές. Αυτό το αποτύπωμα διακόσμησης στο σπίτι σας θα κάνει θαύματα. Τα περιγράμματα στο σκανδιναβικό σχέδιο είναι καλά καθορισμένα, αλλά η απλότητα εμφανίζεται σε μια πολύ κομψή διακόσμηση. Θα σας παρουσιάσω 15 υπέροχες ιδέες για να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο αίθριο με σκανδιναβικό στυλ!

- Διαφήμιση -

μεταφέρετε τη σκανδιναβική διακόσμηση στο ντιζάιν του αιθρίου

Επιλέξτε φυσικά υλικά όπως ξύλο, φυσική πέτρα, αλλά και έπιπλα από μπαμπού. Στο σκανδιναβικό στυλ κυριαρχεί το λευκό, αλλά μπορείτε εύκολα να επιλέξετε άλλα χρώματα και αποχρώσεις. Οι αποχρώσεις του μπεζ και του κρεμ είναι απολύτως υπέροχες όπως και το χρώμα του βουτύρου, και μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στον εξωτερικό σχεδιασμό αυτού του χώρου.

μινιμαλισμός

Όταν μιλάμε για ένα σχέδιο εμπνευσμένο από το σκανδιναβικό στυλ, σκεφτόμαστε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο απλά. Μεταλλικά στηρίγματα για κεριά ή λουλούδια αλλά και απλά έπιπλα. Ο μινιμαλισμός είναι η έννοια του «λιγότερο είναι περισσότερο» που υιοθετήθηκε από τους Σκανδιναβούς. Οι σωστά διακοσμημένοι χώροι που δεν είναι πολύ γεμάτοι στολίδια, διακοσμητικά και υφές σας προσφέρουν μια κατάσταση ευεξίας, άνεσης και χαλάρωσης.

λειτουργικότητα

Φυσικά, όταν μιλάμε για σκανδιναβικό design, μιλάμε για άνετους και λειτουργικούς διακοσμημένους χώρους, χώρους που μας προσφέρουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε.

- Διαφήμιση -