30 υπέροχες μίνιμαλ ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας σε μπεζ και λευκό χρώμα

Η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας είναι μια από τις πιο σημαντικές εργασίες στο εσωτερικό σχεδιασμό του σπιτιού. Και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η διάταξη του εν λόγω δωματίου πρέπει να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις προσωπικές ανάγκες και τα γούστα μας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν διακοσμείτε έναν χώρο. Αλλά ένα από τα βασικά σημεία είναι αναμφίβολα η επιλογή του στυλ και των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται. Θα σας παρουσιάσουμε 30 υπέροχες μίνιμαλ ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας σε μπεζ και λευκό χρώμα!

- Διαφήμιση -

λευκό στη διακόσμηση

Αν και το λευκό έχει πολλά οπτικά πλεονεκτήματα, είναι δύσκολο να δημιουργήσετε μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα χωρίς να προσθέσετε μερικές πιο φυσικές πινελιές. Από την άλλη, πρέπει να προσέξετε να μην υπερφορτώσετε την ατμόσφαιρα επιλέγοντας ένα εντελώς λευκό ντεκόρ. Εάν ξεπεράσετε τα όρια, μπορεί να βρεθείτε σε ένα δωμάτιο που φαίνεται κρύο και άδειο. Γι’ αυτό πρέπει να αναζητήσετε αποτελεσματικούς και αρμονικούς συνδυασμούς. Και από αυτή την άποψη, εδώ είναι ο ιδανικός μας συνεργάτης – το μπεζ! Αυτές οι δύο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις συνδυάζονται με έναν εντελώς φανταστικό και ισορροπημένο τρόπο για να εξασφαλίσουν μια γαλήνια, κομψή και εξαιρετικά χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

ποια χρώματα συνδυάζονται με το μπεζ και το λευκό

Προφανώς, το αποτέλεσμα του συνδυασμού λευκού και μπεζ είναι τέλειο. Ωστόσο, μερικές φορές θέλουμε να προσθέσουμε περισσότερο χαρακτήρα στο χώρο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να ενσωματώσουμε κάποιες πινελιές γήινων και φυσικών χρωμάτων (καφέ, γκρι, πράσινο) ή παστέλ χρώματα (μπλε, ροζ, κοραλί). Με αυτόν τον τρόπο θα ανανεώσουμε την ατμόσφαιρα χωρίς να δημιουργούμε αντιθέσεις. Το επιπλέον κόλπο: εκτός από τα χρώματα, μπορείτε επίσης να παίξετε με διαφορετικές πηγές φωτός για να εξασφαλίσετε μια πιο ρομαντική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

ο ρόλος του λευκού και μπεζ χρώματος στη διακόσμηση

Πριν δούμε τις τάσεις, τους συνδυασμούς με άλλα χρώματα καθώς και την ανάμειξη στυλ, ας πούμε λίγα λόγια για το νόημα και τη διάθεση που δημιουργούν τα λευκά και μπεζ χρώματα.

Μπεζ: Αυτή η φυσική απόχρωση είναι επίσης βασικό χρώμα στη διακόσμηση. Πάντα φορέας θετικού συμβολισμού, συνδέεται με την απλότητα και την ηρεμία. Μια τέλεια εναλλακτική για να δημιουργήσετε μια κομψή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Άσπρο: Σε διαφορετικούς πολιτισμούς το λευκό συνδέεται με την καθαριότητα, το γάμο, την αθωότητα… Στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης, αυτό το «μη χρώμα» είναι πραγματικά πολύ δημοφιλές. Συχνά χρησιμοποιείται για να φέρει περισσότερη σαφήνεια στους σκοτεινούς χώρους ή για να μεγεθύνει οπτικά έναν περιορισμένο χώρο.

Σε ποια διακόσμηση να εντάξετε το μπεζ και το λευκό

ρετρό στυλ

Τον συνδυασμό του μπεζ με το λευκό τα βρίσκουμε σε στυλ vintage, shabby chic ή country. Εξαιρετική απόφαση αν θέλετε να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται φιλόξενο και ζεστό. Επιπλέον, θα εξοικονομήσετε χρήματα καθώς είναι ένα στυλ που δίνει έμφαση στα παλιά έπιπλα.

μοντέρνα σχέδια

Για όσες προτιμούν τις σύγχρονες τάσεις, πρέπει να ληφθεί υπόψη το σκανδιναβικό ή μποέμ πνεύμα. Με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και μερικά αξεσουάρ cocooning, θα έχετε εύκολα την τέλεια γωνιά για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να βυθιστείτε σε μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

- Διαφήμιση -