25 υπέροχες συνθέσεις για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με μοβ λουλούδια

Το μοβ χρώμα στον κήπο δεν είναι το πιο συνηθισμένο αλλά είναι ένα από τα πιο υπέροχα χρώματα. Γιατί λοιπόν να μην έχετε μοβ λουλούδια στον κήπο σας; Είναι γοητευτικά, δυναμωτικά και σας χαρίζουν καλή διάθεση. Αυτά τα μοβ λουλούδια σας δίνουν μια πραγματική χαρά, κάθε μέρα. Είτε επιλέξετε λουλούδια για το σπίτι ή τον κήπο σας, φροντίστε τα, αλλά και το γεγονός ότι μεγαλώνουν όμορφα, πλούσια και πολύχρωμα σας δίνει μια ευεξία. Θα σας παρουσιάσω 25 υπέροχες συνθέσεις για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με μοβ λουλούδια!

- Διαφήμιση -

λεβάντα

Η λεβάντα είναι ένας θάμνος που έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία, εκτός από πολύ όμορφο φυτό. Η λεβάντα βοηθά στην ανακούφιση από την κατάθλιψη και το άγχος και είναι ένα φυτό που έχει πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή αρωμάτων, κρέμες, αλλά και αιθέριων ελαίων. Η λεβάντα θέλει νερό, αν υπάρχει ξηρασία, οπότε αν θέλετε να τη φυτέψετε σε πολύ μεγάλο χώρο, φροντίστε να έχετε έτοιμο σύστημα άρδευσης.

ορτανσία

Η ορτανσία είναι ένα λουλούδι που βρίσκεται σε διαφορετικές υπέροχες αποχρώσεις του μοβ. Χρειάζεται ποιοτικό χώμα, άφθονο νερό, αλλά και φως. Προσοχή, τα άνθη της ορτανσίας είναι τοξικά, γι’ αυτό προσέξτε να μην τα φάτε. Τον Χειμώνα, η ορτανσία χρειάζεται νερό περίπου δύο φορές την εβδομάδα και το Φθινόπωρο χρειάζεται περίπου μία φορά την εβδομάδα νερό. Είναι ένα όμορφο φυτό, φύεται σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας και είναι κατάλληλο για τον κήπο σας.

Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα λουλούδια σε μοβ αποχρώσεις όπως η πετούνια, η βουκαμβίλια και τα κρίνα. Όλα αυτά τα όμορφα λουλούδια έχουν διαφορετικές αποχρώσεις του μοβ, υπέροχες αποχρώσεις, που ξεχωρίζουν. Για να έχετε έναν όμορφο κήπο, μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα μοβ λουλούδια με διαφορετικά κίτρινα λουλούδια. Η αντίθεση θα αναδείξει τον κήπο σας και θα τα απολαμβάνετε καθημερινά.

- Διαφήμιση -