20 μαγικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο και την αυλή σας με λουλούδια σε χυμένες γλάστρες

Η κηπουρική είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να προσθέσετε λίγη ομορφιά στον εξωτερικό σας χώρο. Έχετε βαρεθεί τα ίδια παλιά σχέδια κήπου και αναζητάτε έναν δημιουργικό τρόπο για να ανανεώσετε τον εξωτερικό σας χώρο; Μην ψάχνετε πέρα ​​από «χυμένες γλάστρες»! Αυτή η τάση στην κηπουρική είναι ένας μοναδικός και διασκεδαστικός τρόπος για να εμφανίσετε τα φυτά σας και να προσθέσετε λίγη τέχνη στον κήπο ή το γκαζόν σας.

- Διαφήμιση -

Αυτές οι μοναδικές εκθέσεις κήπου παίρνουν συνηθισμένα λουλούδια και τα μετατρέπουν σε έργα τέχνης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο χρώμα ή να συνδυάσετε διαφορετικά λουλούδια για μια όμορφη και πολύχρωμη εικόνα. Ακόμη και η χρήση απλής πράσινης επίστρωσης μπορεί να δημιουργήσει μια εκπληκτική διακόσμηση. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε παχύφυτα για ένα μοναδικό twist. Μην φοβάστε να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει και να προσθέσετε μια μοναδική περιστροφή στην κηπουρική με αυτή τη διασκεδαστική και καινοτόμο ιδέα. Θα σας αφήσω 20 μαγικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο και την αυλή σας με λουλούδια σε χυμένες γλάστρες!

πώς να φτιάξετε μια χυμένη γλάστρα

Τοποθετήστε το δοχείο στο πλάι. Τοποθετήστε το στην αρχή της διαρροής, με το άνοιγμα στραμμένο προς το αντίθετο άκρο. Θα πρέπει να είναι περίπου 1/4 έως 1/2 της διαδρομής βαθιά στο έδαφος. Εάν χρησιμοποιείτε κάτι σαν βάζο, σπρώξτε το προς τα κάτω μέχρι το χώμα να είναι ακριβώς κάτω από το χείλος. Εάν χρησιμοποιείτε βάζο, σκεφτείτε να ρυθμίσετε το άνοιγμα προς τα κάτω ή προς τα πάνω. Αυτό θα το κάνει να μοιάζει σαν να ξεχύνονται τα λουλούδια από αυτό.

Γεμίστε τη βάση του δοχείου με χώμα καλής ποιότητας. Το χώμα στο δοχείο πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 εκατοστά. Γεμίστε το χαλαρωμένο χώμα στη διαδρομή διαρροής με περισσότερο χώμα. Ανακατέψτε το χώμα υψηλής ποιότητας στο χαλαρωμένο χώμα και απαλά το.

Τοποθετήστε τα φυτά στο μονοπάτι όπου θέλετε να πάνε. Απλώς τοποθετήστε τα φυτά σύμφωνα με το σχέδιό σας και όπου πιστεύετε ότι μπορεί να φαίνονται καλύτερα. Ακόμα κι αν τα φυτά είναι όλα του ίδιου τύπου, μερικά μπορεί να είναι λίγο πιο κοντά/ψηλά από άλλα. Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε το σχέδιό σας με βάση τα πραγματικά λουλούδια. Τοποθετήστε τα ψηλότερα φυτά προς το κέντρο του μονοπατιού και τα πιο κοντά προς το τέλος και τις άκρες.

Τοποθετήστε τα φυτά στο χώμα. Χρησιμοποιήστε ένα μυστρί για να σκάψετε τρύπες στο έδαφος και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τη ρίζα στην τρύπα. Δουλέψτε ένα φυτό τη φορά και χτυπήστε απαλά το χώμα γύρω από το φυτό προς τα κάτω. Φυτέψτε τα λουλούδια σε απόσταση περίπου 10 εκατοστά μεταξύ τους.

μια έντονη μπλε γλάστρα και φωτεινά ροζ και μοβ άνθη θα κάνουν αμέσως το παρτέρι σας πολύχρωμο και εντυπωσιακό

ένα έντονο παρτέρι με βότσαλα, μια vintage λάρνακα με λευκά και μοβ άνθη, πέτρες, κάκτους σε γλάστρες και μερικά φωτεινά λουλούδια

μια κεραμική ζαρντινιέρα με μοβ και λευκά άνθη και μερικούς βράχους συν ένα ζωγραφισμένο βράχο τριγύρω

ένα δοχείο με λευκές μαργαρίτες θα είναι μια τέλεια ιδέα για έναν ρουστίκ κήπο

μια πολύχρωμη οθόνη κήπου με μια υπερμεγέθη γλάστρα, μπλε, γαλάζια και λευκά λουλούδια φυτεμένα με μοτίβο

μια τέχνη κήπου με κοντέινερ με χαλίκι, μια ζαρντινιέρα με μικρά παχύφυτα, ένας βράχος και ένα μίνι σιντριβάνι

μια δημιουργική διακόσμηση από βότσαλα, μια γλάστρα και πέτρες συν παχύφυτα

ένα παρτέρι κήπου με ψεύτικα μανιτάρια, πράσινο και μια ζαρντινιέρα με χυμένα παχύφυτα

μια γλάστρα με λουλούδια τοποθετημένα δίπλα στο βότσαλο και τον βραχόκηπο

ζαρντινιέρα με μοβ άνθη που ξεχύνονται και μερικά λευκά λουλούδια τριγύρω

μια υπέροχη διακόσμηση κήπου με λευκά, λιλά και μοβ άνθη με ombre εφέ

ένας υπέροχος βραχόκηπος με ένα βάζο, πέτρες και βότσαλα και παχύφυτα χυμένα από το βάζο

μια μεταλλική μπανιέρα με φούξια και λευκά άνθη και πρασινάδα

ένας κήπος με βότσαλα με μια χυμένη γλάστρα με λιλά και μοβ άνθη

μια ζαρντινιέρα με έντονα κόκκινα, ροζ, κοραλί και λευκά άνθη και πράσινο

μια ζαρντινιέρα με μοβ έως λιλά άνθη που δείχνει ένα εφέ ombre

μια όμορφη διακόσμηση κήπου με παχύφυτα χυμένα και να μεγαλώνουν στο παρτέρι του κήπου

ένα σκουριασμένο μεταλλικό δοχείο με πολλά λευκά άνθη χυμένα

ένα κομψό υπερμεγέθες βάζο με έντονα πορτοκαλί, κίτρινα και φούξια άνθη που διαχέονται

μια επίδειξη λουλουδιών με βαρέλι και έντονους μοβ πανσέδες παραταγμένους

- Διαφήμιση -