6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να έχετε στο γραφείο σας

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας όταν εργαζόμαστε είναι να μην μπορούμε να προσέχουμε στη δουλειά. Σε μία τέτοια κατάσταση, αντικείμενα που θα μειώσουν το κίνητρό μας και θα μας αποσπάσουν την προσοχή επηρεάζουν πολύ την παραγωγική μας εργασία. Είτε εργάζεστε στο σπίτι είτε στο γραφείο υπάρχουν αντικείμενα τα οποία ποτέ δεν πρέπει να έχετε στο γραφείο! Θα σας παρουσιάσω 6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να έχετε στο γραφείο σας!

- Διαφήμιση -

Ένα καθαρό τραπέζι ή γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο οργανωμένοι και παραγωγικοί. Το γραφείο σας θα πρέπει να παρέχει το κίνητρο για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα και να έχετε μια σειρά ώστε να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας πιο αποτελεσματικά. Ένα ακατάστατο γραφείο θα έχει αρνητική επίδραση στην ικανότητά σας να κάνετε τη δουλειά σας αποτελεσματικά. Για να δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα 6 πράγματα!

Προϊόντα προσωπικής φροντίδας

Εάν χρειάζεστε προϊόντα προσωπικής περιποίησης ενώ εργάζεστε, φροντίστε να τα έχετε στο συρτάρι σας. Λαβίδες, νυχοκόπτες, κρέμες ή μακιγιάζ στο γραφείο σας θα αποσπάσουν πολύ την προσοχή σας.

Άρωμα δωματίου

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από βαριές οσμές στο περιβάλλον όπου εργάζεστε. Εκτός από τις αλλεργικές καταστάσεις, η αίσθηση της όσφρησης μπορεί να ωθήσει τον εγκέφαλό σας να σκεφτεί άλλα πράγματα και σίγουρα αυτό θα εμποδίσει την εργασία σας.

Βρώμικα φλιτζάνια καφέ

Πρώτα απ ‘όλα, αφαιρέστε τα άδεια φλιτζάνια του καφέ σας από το τραπέζι ή το γραφείο για να αποφύγετε την υπερβολική ακαταστασία. Γιατί το να βλέπετε συνεχώς τις βρώμικες κούπες θα σας επηρεάσει αρνητικά.

Καραμέλες ή πρόχειρο φαγητό

Είτε εργάζεστε στο γραφείο είτε στο σπίτι, μην κρατάτε σνακ με πολλές θερμίδες ή καραμέλες στο γραφείο σας. Επειδή το να τα έχετε θα σας κάνει να τρώτε συνεχώς. Και το αποτέλεσμα το γνωρίζετε!!!

Κινητό τηλέφωνο

Ακόμα κι αν οι ειδοποιήσεις σας είναι απενεργοποιημένες κατά τη διάρκεια της εργασίας, το κινητό τηλέφωνό σας μπορεί να σας ενοχλήσει. Αυτό μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή ενώ εργάζεστε και μπορεί να έχετε πρόβλημα να επανέλθετε σε φυσιολογικούς ρυθμούς εργασίας. Εάν τώρα μπείτε και λίγο στον πειρασμό για σερφάρισμα στα social media, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα τρώτε αρκετό χρόνο από τη δουλειά σας καθημερινά!

Το μεσημεριανό σας

Αν νομίζετε ότι θα ήταν σοφό να φάτε μεσημεριανό στο γραφείο σας, κάνετε λάθος. Αυτή είναι μια κατάσταση που βλάπτει την παραγωγικότητά σας. Το ίδιο μέρος όπου ένα άτομο τρώει και εργάζεται ταυτόχρονα, θα βλάψει τα κίνητρά και την παραγωγικότητά του. Το να μοιράσετε τον χρόνο εργασίας με μεσημεριανά διαλείμματα και να αφήσετε το γραφείο για λίγο, θα σας κάνει να θέλετε να ξεκινήσετε ξανά τη δουλειά σας όταν επιστρέψετε.

- Διαφήμιση -