22 πρωτότυπα diy ράφια για όλα τα δωμάτια του σπιτιού

Από το σαλόνι έως το υπνοδωμάτιο, από το μπάνιο μέχρι την κουζίνα, από το παιδικό δωμάτιο μέχρι το διάδρομο, τα ράφια σώζουν! Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας ράφια που θα τα χρησιμοποιήσετε είτε για αποθηκευτικό χώρο είτε για την διακόσμηση του τοίχου.

- Διαφήμιση -

Από όλες τις diy κατασκευές στο σπίτι, αυτές που μπορείτε να κάνετε με τον πιο εύκολο τρόπο στο σπίτι σας είναι τα ράφια. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα απλά ράφια αλλά και σε πιο σύνθετα που μπορείτε να δοκιμάσετε, μερικά από τα οποία είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, έξυπνα και πρακτικά. Κάθε μία από αυτές τις diy κατασκευές έχει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της και συμπληρώνει τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τον πιο όμορφο τρόπο.

Τα ράφια λοιπόν καθιστούν τους χώρους διαβίωσης κομψούς ενώ παρέχουν αποθηκευτικό χώρο. Θα σας προτείνουμε ιδέες με χαμηλό κόστος και κυρίως με υλικά τα οποία έχετε στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, παλιά κουτιά, σκάλες, κιβώτια, skateboards, συρτάρια, καλάθια… Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα υλικά που είναι αρκετά επίπεδα και αρκετά μεγάλα για να πάρουν τη μορφή ενός ραφιού. 

Έχουμε επιλέξει 22 ιδέες διαφορετικές προκειμένου να διαλέξετε αυτήν που ταιριάζει στο γούστο σας!  Ένα από αυτά σίγουρα θα σας εμπνεύσει. Πάμε λοιπόν να τις δούμε!

- Διαφήμιση -