25 εκπληκτικές για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας σε cocooning hygge στυλ

Κάθε χρόνο η Δανία παίρνει το προβάδισμα στην κατάταξη μεταξύ των πιο ευτυχισμένων χωρών στον κόσμο. Ποιο είναι όμως το μυστικό της χαράς της Δανίας; Κάποιος σκέφτεται αμέσως την έννοια του « hygge ». Μια λέξη που μας διδάσκει να απολαμβάνουμε μικρές απολαύσεις καθημερινά σε μια ατμόσφαιρα ευεξίας, φιλικότητας και απλότητας. Καθώς το hygge εφαρμόζεται καλύτερα σε εσωτερικούς χώρους, η επιρροή του στη διακόσμηση δεν αποτελεί έκπληξη. Το σαλόνι είναι το πιο ευχάριστο δωμάτιο του σπιτιού, είναι το τέλειο μέρος για να οργανώσεις μια άνετη φωλιά που προκαλεί χαλάρωση. Θα σας παρουσιάσω 25 εκπληκτικές για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας σε cocooning hygge στυλ!

- Διαφήμιση -

Για να δημιουργήσουμε μια χαλαρωτική και άνετη ατμόσφαιρα στο σαλόνι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια παλέτα από ουδέτερα χρώματα, ζεστές αποχρώσεις και να τα συνδυάσετε με το λευκό. Εμπνευστείτε από το σκανδιναβικό στυλ συνδυασμού ανοιχτόχρωμου ξύλου με λευκά ή απαλά χρώματα. Επηρεασμένο από τη φύση, το εσωτερικό hygge υιοθετεί όλα τα χρώματα που θυμίζουν το εξωτερικό όπως το μπεζ, το καφέ και το πράσινο.

Το σύνθημα είναι «χαλαρότητα», όλα στο σαλόνι πρέπει να φέρνουν απαλότητα και άνεση. Επομένως, τα μαλακά και άνετα υλικά είναι απαραίτητα. Ένα ζεστό χαλί για να τονίσετε το ξύλινο πάτωμα, να ρίξετε μια ψεύτικη γούνα ή μαλλί σε καναπέδες και πολυθρόνες… Επιλέγουμε μόνο λίγο από όλα για να δημιουργήσουμε έναν προστατευμένο και φιλικό προς το περιβάλλον χώρο. Σκεφτόμαστε επίσης την άνεση των ποδιών με ένα βελούδινο ή υφαντό μαλακό χαλί.

- Διαφήμιση -