25 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας στο στυλ της Προβηγκίας

Για τους περισσότερους από εμάς, η Προβηγκία είναι μια ονειρική τοποθεσία διακοπών. Αλλά για τους κηπουρούς σε οποιοδήποτε άνυδρο κλίμα που μιμείται την ξηρή γη και τα ηλιόλουστα καλοκαίρια της Νότιας Γαλλίας, τα τοπία της περιοχής είναι μια πλούσια πηγή ιδεών διακόσμησης. Θέλετε να εφαρμόσετε το δικό σας μικρό κομμάτι της Προβηγκίας στη βεράντα και το μπαλκόνι σας; Διακοσμήστε τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το όμορφο στυλ και θα ενθουσιάζεστε πάντα με τη γλυκιά και εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα! Θα σας παρουσιάσω 25 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας στο στυλ της Προβηγκίας!

- Διαφήμιση -

χαρακτηριστικά στυλ Προβηγκίας

Το στυλ της Προβηγκίας είναι ένα ρομαντικό και εκλεπτυσμένο στυλ, εμπνευσμένο από τη γαλλική country chic, ιδανικό για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένη διακόσμηση αλλά με μια λεπτή ρουστίκ και shabby chic ή vintage πινελιά.

σχέδια χρωμάτων και υλικά της βεράντας της Προβηγκίας

Το στυλ της Προβηγκίας ή του γαλλικού country αφορά τα ουδέτερα και τα παστέλ χρώματα. Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό στυλ που θυμίζει δαντέλα – είναι πλεγμένο σαν την πιο περίπλοκη δαντέλα από λεπτές κρεμ, μαύρες, υπόλευκες αποχρώσεις με προσθήκη γκρι και πολύ ανοιχτόχρωμων παστέλ χρωμάτων. Χρησιμοποιήστε ξύλο, λεκιασμένο, παλαιωμένο, ασβεστωμένο, ανακυκλωμένο – οτιδήποτε ταιριάζει με το χώρο σας. Αναζητήστε μέταλλο, πέτρα, πλακάκια στο έδαφος και άλλα υλικά που θα κάνουν τη βεράντα σας καταπληκτική.

έπιπλα και διακόσμηση για τη βεράντα της Προβηγκίας

Τα κομψά και εξαίσια σφυρήλατα έπιπλα είναι μια εξαιρετική ιδέα για μια βεράντα στην Προβηγκία, είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για να επιδείξετε αυτό το γαλλικό κομψό. Οι ψάθινες και υφαντές καρέκλες είναι επίσης μια πολύ καλή λύση για έναν χώρο της Προβηγκίας. Σκεφτείτε τα ασβεστωμένα ξύλινα έπιπλα, προτιμήστε τα υφάσματα με λουλούδια και ρίγες για να τονίσετε την ατμόσφαιρα. Το πράσινο σε γλάστρες και τα λουλούδια είναι ότι πρέπει για μια βεράντα της Προβηγκίας, θα την ζωντανέψουν και θα την κάνουν πιο γλυκιά.

- Διαφήμιση -