20 οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας σε shabby chic ή ρουστίκ στυλ

Το shabby chic στυλ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή όταν μιλάμε για τη δημιουργία ενός ρομαντικού κήπου ή βεράντας. Επιπλέον, αυτός ο τύπος διακόσμησης κήπου, φθηνός και πρωτότυπος, εναρμονίζεται τέλεια με το στυλ της χώρας για να δημιουργήσει ιδιαίτερα ενδιαφέροντες υπαίθριους χώρους. Εναπόκειται σε εσάς να ανακαλύψετε τα έπιπλα και τις διακοσμητικές πινελιές σε αντικείμενα που ανακτώνται ως κομβικό σημείο του σύγχρονου εξωτερικού χώρου. Θα σας παρουσιάσω 20 οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας σε shabby chic ή ρουστίκ στυλ!

- Διαφήμιση -

Αρχικά, ένα μεγάλο πλεονέκτημα του στυλ shabby chic στυλ είναι η ευκαιρία να επαναχρησιμοποιήσετε έπιπλα και άλλα αντικείμενα αντίκες. Το αποτέλεσμα είναι μια φθηνή διακόσμηση κήπου και μάλλον νοσταλγική που δεν θα μπορούσε κανείς να αρνηθεί την ισχυρή οπτική επίδραση. Στην πραγματικότητα περιλαμβάνει πολλά στοιχεία για διακοσμητικές συνθέσεις βασισμένες σε αντικείμενα που θα είχαν πεταχτεί στα σκουπίδια.

Τα καλά νέα είναι ότι τα παλιά αντικείμενα δεν χρειάζεται καν να επισκευαστούν, να αποκατασταθούν ή να τροποποιηθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Το αντίθετο μάλιστα! Ο φθαρμένος αέρας των επίπλων σε στυλ shabby chic δίνει στο εξωτερικό αυτήν την αυθεντική γοητεία που τόσο επιθυμείτε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε, όχι να το χαλάσουμε.

Η οικονομική διακόσμηση κήπου σε shabby chic στυλ μπορεί να εκμεταλλευτεί με επιτυχία πολλά υλικά όπως ξύλο, μέταλλο, κεραμικά και άλλα. Για παράδειγμα, παλιά μεταλλικά δοχεία με τρύπες και επομένως άχρηστα μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για όμορφες λουλουδένιες συνθέσεις.

Επιπλέον, ένα μεταλλικό ποτιστήρι με μερικώς ξεφλουδισμένο χρώμα μεταμορφώνεται εύκολα σε βάζο για τα μπουκέτα λουλουδιών σας. Στην πραγματικότητα, όποιο κι αν είναι το υλικό βάσης ή το συγκεκριμένο διακοσμητικό αντικείμενο, το ραγισμένο ή ξεφλουδισμένο φινίρισμα είναι η κατ’ εξοχήν επιλογή μιλώντας για το shabby στυλ.

- Διαφήμιση -