21 ιδέες για να φτιάξετε πανέμορφους κήπους με παχύφυτα στο μπαλκόνι σας

Οι άνθρωποι αγαπούν να καλλιεργούν λουλούδια, φτέρες, βότανα, λαχανικά, μερικές φορές φρούτα όπως λεμόνι και φράουλες σε γλάστρες. Υπάρχει βέβαια μία προϋπόθεση: να έχετε μπαλκόνι, βεράντα ή κήπο! Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που αποφασίζουν να δημιουργήσουν έναν κήπο με παχύφυτα αλλά αν είστε από αυτούς τους λίγους ανθρώπους που θέλουν να αφιερώσουν τον χώρο τους για να καλλιεργήσουν αυτά τα απίστευτα φυτά, αυτή η ανάρτηση είναι για εσάς. Θα σας παρουσιάσω 21 ιδέες για να φτιάξετε πανέμορφους κήπους με παχύφυτα στο μπαλκόνι σας!

- Διαφήμιση -

Γιατί πρέπει να καλλιεργήσετε έναν κήπο με παχύφυτα στο μπαλκόνι

  • Επειδή έχουν χαμηλή συντήρηση: Η καλλιέργεια άλλων φυτών είναι δύσκολη, αλλά ο καθένας μπορεί να καλλιεργήσει παχύφυτα. Ευδοκιμούν στην παραμέληση!
  • Εάν είστε πολυάσχολος άνθρωπος: Τα παχύφυτα είναι φυτά ανθεκτικά στην ξηρασία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα ποτίζετε τακτικά. Επίσης, έχουν χαμηλές απαιτήσεις σε λίπασμα.
  • Εάν σκοτώνετε συχνά φυτά: Απλώς μην υπερποτίζετε αυτά τα φυτά, παρέχετε καλή κυκλοφορία αέρα και ηλιακό φως και θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν.
  • Για να δώσετε μια μοντέρνα εμφάνιση: Τα παχύφυτα είναι σύγχρονα φυτά. Μεγαλώστε τα για να δώσετε μια κομψή πινελιά στο μπαλκόνι, το αίθριο ή τη βεράντα σας.
- Διαφήμιση -