Έχετε περιορισμένο χώρο στη βέραντα ή στο μπαλκόνι σας και δεν ξέρετε πώς να κάνετε τη διακόσμηση; Η αλήθεια είναι πως σε όλες μας ο μικρός χώρος δημιουργεί προβλήματα στη διακόσμηση. Χρειάζεται λοιπόν φαντασία και δημιουργικότητα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σας δώσουμε ιδέες για να διακοσμήσετε τις μικρές σας βεράντες!

Μια βεράντα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι, μπορεί να διακοσμηθεί υπέροχα με λίγο προϋπολογισμό και πολλή εφευρετικότητα. Εάν έχετε περιορισμένο χώρο, το σημαντικό είναι να σκεφτείτε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ένας πολύ μικρός χώρος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα πάντα. Θα χρειαστεί λοιπόν να επιλέξετε. Κάντε μια ανάλυση των αναγκών σας και προσπαθήστε να επιλέξετε σωστά. Ίσως αυτό που ζητά η οικογένεια είναι να είναι μια τραπεζαρία. Ίσως αυτό που θέλετε περισσότερο είναι να έχετε ένα υπαίθριο σαλόνι με το τραπεζάκι σας (μικρό) και το τραπέζι του καφέ. Η αλήθεια είναι ότι σε μια μικρή βεράντα, πιθανότατα δεν υπάρχει χώρος για φαγητό και διαμονή ταυτόχρονα.

Υπάρχουν βέβαια καταστάσεις που απαιτούν ακραία μέτρα! Εάν η βεράντα σας είναι πάρα πολύ μικρή, ίσως είναι καλύτερη επιλογή να αγοράσετε πτυσσόμενα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Ένα πολύ χαριτωμένο τραπεζάκι και καρέκλες, τα οποία μπορείτε να τα κλείσετε ανά πάσα στιγμή.

Αν σκέφτεστε να δώσετε νέο αέρα στον εξωτερικό σας χώρο, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και πάρτε έμπνευση από τις παρακάτω εικόνες.