19 ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο και την αυλή σας με τα πιο όμορφα δέντρα

Η Άνοιξη χωρίς δέντρα στην αυλή σας είναι μια εποχή που δεν απολαμβάνετε τόσο πολύ. Επομένως, είτε επιλέξετε οπωροφόρα δέντρα είτε οποιαδήποτε άλλα δέντρα, ομορφαίνουν τον χώρο και δίνουν στην αυλή σας τόσο τη σκιά που χρειάζεται όσο και το οξυγόνο που χρειάζεστε για να αναπνεύσετε. Τα οπωροφόρα δέντρα χρειάζονται φροντίδα από την αρχή του χρόνου. Τον Ιανουάριο κλαδεύονται, βοηθώντας τα να αποφύγουν τα παράσιτα και αντιμετωπίζονται, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις. Το να αποφασίσετε ποιο δέντρο θα φυτέψετε είναι μία δύσκολο διαδικασία και το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείτε επαγγελματίες. Θα σας παρουσιάσω 19 ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο και την αυλή σας με τα πιο όμορφα δέντρα!

- Διαφήμιση -

βιστέρια ή γλιτσίνα

Η βιστέρια ή γλιτσίνα είναι ένα αναρριχώμενο φυτό που μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο από ένα συνηθισμένο δέντρο. Αυτό το λουλούδι ονομάζεται επίσης «αναρριχώμενη ακακία», έχει όμορφα χρώματα όπως μοβ, λευκό και ροζ. Οι βεράντες και οι κήποι που είναι στολισμένοι με ένα τέτοιο φυτό είναι οι πιο όμορφοι. Είναι ένας διακοσμητικός θάμνος που φτάνει τα 30 μέτρα ύψος. Είναι ιδανικό για την αυλή σας και μπορεί να φυτευτεί σε οποιοδήποτε χώρο όπως βεράντα, αυλή ή κήπο.

μανόλια

Η μανόλια είναι ένα δέντρο που τις περισσότερες φορές πιάνει αν φυτευτεί το Φθινόπωρο πριν έρθει το κρύο. Η μανόλια πρέπει να φυτεύεται σε χώρο μακριά από ρεύματα και είναι φυτό που εξελίσσεται πολύ καλά σε θερμές περιοχές. Η Μανόλια χρειάζεται ήλιο, ειδικά το πρωί, γι’ αυτό επιλέξτε έναν κατάλληλο χώρο για να τη φυτέψετε. Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, η μανόλια χρειάζεται νερό περίπου 2 φορές την εβδομάδα, αν δεν βρέχει αρκετά.

- Διαφήμιση -