25 πανέμορφες ιδέες με ζαρντινιέρες και γλάστρες για να δημιουργήσετε μοναδική διακόσμηση σε βεράντα, αυλή και μπαλκόνι

Στη βεράντα, στο μπαλκόνι ή στον κήπο συνήθως χρησιμοποιούμε γλάστρες και ζαρντινιέρες από φυσικά υλικά. Σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις, με μια ποικιλία επιλογών, πολλά στυλ και πιθανές παραλλαγές, αυτά τα δοχεία είναι προσαρμοσμένα σε όλες τις επιθυμίες. Η τερακότα, ένα ιδανικό οικολογικό υλικό για την ανάπτυξη των φυτών, έχει επανέλθει έτσι στο προσκήνιο. Ακατέργαστο ή εμαγιέ, φέρνει μια ευπρόσδεκτη πινελιά χρώματος, ώστε να μπορείτε να το υιοθετήσετε χωρίς καθυστέρηση. Το ξύλο ή η λυγαριά είναι επίσης δημοφιλή, για μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε φινετσάτες γλάστρες και ζαρντινιέρες ιδανικές για φυτά;

- Διαφήμιση -

Οι φυσικές γλάστρες και ζαρντινιέρες έχουν γοητεύσει τους κηπουρούς εδώ και δεκαετίες. Είναι αλήθεια πως επιστρέφουν δυναμικά στους κήπους και τις βεράντες μας, και έχουν εκσυγχρονιστεί από κατασκευαστές με ελκυστικά, μοντέρνα και πιο μοντέρνα σχήματα. Αισθητικά και σταθερά, είναι ιδανικά για τις υπαίθριες διακοσμήσεις σας γιατί αντιστέκονται στον αέρα και την κακοκαιρία. Στρογγυλές ή τετράγωνες, μικρές ή μεγάλες, είναι πάνω από όλα το ιδανικό υλικό για απόλυτα υγιή φυτά, γιατί η πορώδης, τερακότα αφήνει το έδαφος και τα φυτά να αναπνέουν, κάνοντας έτσι την αποστράγγιση πιο αποτελεσματική και ευνοώντας την ανάπτυξη.

Άλλη λύση για να συνδυάσετε ένα φυσικό εξωτερικό με μια πολύχρωμη ατμόσφαιρα; Προτιμήστε την επισμαλτωμένη τερακότα. Επικαλυμμένο με μια στρώση σμάλτου βερνικιού, εμφανίζεται με στυλ και δίνει λάμψη και πρωτοτυπία στη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον κήπο. Με τα ίδια οφέλη ανάπτυξης φυτών με τη φυσική τερακότα. Τέλος στον κήπο, η φυσική γλάστρα μπορεί επίσης να πάρει τη μορφή ζαρντινιέρας ή φυτικού μπαλώματος σε ξύλο ή ακόμα και λυγαριάς. Έρχεται σε διαφορετικά στυλ, μεγέθη και σχήματα για να αναπνεύσει μια εξοχική ατμόσφαιρα στην πόλη και να εναρμονιστεί τέλεια με όλες τις διακοσμήσεις μπαλκονιών και βεράντας. Όπως και η τερακότα, το ξύλο έχει τα πλεονεκτήματά του: μόνωση, προστατεύει τις ρίζες των φυτών από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και είναι ανθεκτικό στον παγετό και στο πέρασμα του χρόνου. Ένα ανθεκτικό υλικό που βρίσκει φυσικά τη θέση του σε όλους τους εξωτερικούς χώρους. Θα σας παρουσιάσω 25 πανέμορφες ιδέες με ζαρντινιέρες και γλάστρες για να δημιουργήσετε μοναδική διακόσμηση σε βεράντα, αυλή και μπαλκόνι!

- Διαφήμιση -