8 χρώματα που συνδυάζονται τέλεια με το καφέ στη διακόσμηση του σπιτιού

Το καφέ είναι ένα ευέλικτο, γήινο ουδέτερο χρώμα που μπορεί να κάνει έναν χώρο να φαίνεται άνετος. Ταυτόχρονα το καφέ δεν είναι καθόλου βαρετό – ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα όμορφο χρώμα. Όταν σχεδιάζετε τις ιδέες σας για καφέ δωμάτιο, είναι πάντα σημαντικό να εξετάζετε ποια συμπληρωματικά χρώματα μπορείτε να βάλετε στο σχέδιο, για να εμπλουτίσετε το σχέδιο με κομψή αντίθεση και χαρακτήρα. Το καφέ, ένα χρώμα που έχει τις ρίζες του στη φύση, είναι αξιόπιστο και διαχρονικό. Είναι μια πιο ζεστή και πιο σύγχρονη εναλλακτική σε έναν γκρι καμβά και είναι κατάλληλος για συνδυασμό με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα. Όταν χρησιμοποιούμε καφέ χρώμα μας αρέσει να το συνδυάζουμε με χρώματα σε γήινους τόνους, όπως κρεμ λευκό, taupe, πράσινο και σκούρο κόκκινο, έως έντονα ροζ και πορτοκαλί. Θα σας παρουσιάσω 8 χρώματα που συνδυάζονται τέλεια με το καφέ στη διακόσμηση του σπιτιού!

- Διαφήμιση -

καφέ με μπλε

Όταν σκέφτεστε για το ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους, η αντίθεση είναι συχνά βασική σας σκέψη. Άλλωστε όσο μεγαλύτερη είναι η αντίθεση, τόσο πιο εντυπωσιακή είναι η διακόσμηση. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ξεκάθαρα στον χρωματικό κύκλο καθώς τα συμπληρωματικά χρώματα που ταιριάζουν είναι συχνά τα αντίθετα, με το καφέ να κάθεται απέναντι από το μπλε. Οι πιο ψυχρές νότες μιας μπλε απόχρωσης συνθέτουν ένα κομψό συνδυασμό με ένα ζεστό καφέ. Το σκούρο μπλε στους τοίχους συνεργάζεται υπέροχα με τις ζεστές ξύλινες πινελιές, καθιερώνοντας μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση όπου τα αντίθετα κάθονται κομψά σαν ένα.

καφέ με πράσινο

Σχεδιάστε έναν ήρεμο χώρο χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα χρώματα της φύσης και συνδυάστε το καφέ με τις αναζωογονητικές αποχρώσεις του πράσινου. Το πράσινο λειτουργεί ιδιαίτερα καλά ως χρώμα έμφασης για το καφέ, καθώς και οι δύο τόνοι θυμίζουν τη φύση, κάτι που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια φιλόξενη ενέργεια στο χώρο. Όταν τα χρώματα εμφανίζονται φυσικά μαζί στο περιβάλλον, αναπόφευκτα πρόκειται να αλληλοσυμπληρωθούν.

καφέ με λευκό

Ένα άλλο χρώμα που λειτουργεί όμορφα ως έμφαση στο καφέ είναι το λευκό. Η αντίθεση μεταξύ ενός σκούρου καφέ και ενός λαμπερού λευκού δημιουργεί την τέλεια ισορροπία.

καφέ με πορτοκαλί

Εκτός από το να αγκαλιάζουν τα χρώματα που κάνουν αντίθεση, οι αποχρώσεις που μοιράζονται παρόμοιες αποχρώσεις με το χρώμα της βάσης σας θα δημιουργήσουν επίσης ένα κομψό σχέδιο. Οι πορτοκαλί πινελιές μπορούν να αναζωογονήσουν έναν καφέ χώρο με ζεστασιά και ενέργεια. Και τα δύο χρώματα συνεργάζονται υπέροχα για ιδέες για ζεστά δωμάτια, καθώς και για τη δημιουργία μιας πιο ρετρό, vintage αίσθησης.

καφέ με ροζ

Για κάτι διακριτικό, επιλέξτε ροζ αποχρώσεις έναντι γήινων καφέ. Θα δώσει αυτή την αίσθηση πολυτέλειας χωρίς το δράμα – συν, και τα δύο χρώματα έχουν έναν κόκκινο τόνο και έτσι δένουν όλα μαζί καλά. Είτε επιλέξετε ένα απαλό, παστέλ ροζ είτε μια ζωηρή ροζ απόχρωση όπως το ματζέντα, το ροζ και το καφέ θα λειτουργούν πάντα σε αρμονία.

καφέ με μπεζ

Ο συνδυασμός του καφέ με το μπεζ μπορεί να δημιουργήσει έναν ήρεμο χώρο παρέχοντας μία φυσική γοητεία. Δημιουργήστε στοιχεία αντίθεσης και βάθους μέσα από ποικίλες υφές και υλικά, από ξύλο μέχρι λυγαριά και μαλλί.

καφέ με κίτρινο και χρυσό

Αναμείξτε το σκούρο καφέ με το χρυσοκίτρινο και το ζεστό πορτοκαλί για μια εντελώς μοναδική αλλά βασιλική εμφάνιση. Ακριβώς όπως το πορτοκαλί και το κόκκινο, το κίτρινο μπορεί να προσθέσει μια υπέροχη ζεστασιά σε ένα καφέ σχέδιο.

καφέ με μαύρο

Για ένα πιο μοντέρνο, πιο σκούρο σχέδιο, βελτιώστε το καφέ σας σχέδιο με μαύρες ή γκρι πινελιές. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων δεν θα είναι για όλους, αλλά μια πιο σκούρα χρωματική παλέτα μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα για να κάνει ένα δωμάτιο πιο ζεστό και πολυτελές.

- Διαφήμιση -