Δύσκολες οι ώρες που περνάμε όταν προσπαθούμε να σερβίρουμε παγωτό στους καλεσμένους μας και μας πονάει το χέρι ώσπου να βγάλουμε μία μπάλα παγωτό!

uri-geller-lygismeno-koutali Ξεθάψαμε ένα κολπάκι με το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε το παγωτό μαλακό μέσα στην κατάψυξη.

Υπάρχει Λύση :

Σύμφωνα με το κόλπο αυτό,

τοποθετούμε το κουτί του παγωτού μέσα σε ένα πλαστικό αεροστεγές σακουλάκι (zip lock bag),

αφαιρούμε όσο περισσότερο αέρα μπορούμε από το σακουλάκι

κλείνουμε το πλαστικό φερμουάρ

τοποθετούμε στην κατάψυξη

Ο παγωμένος άερας που έρχεται σε άμεση επαφή με το κουτί παγωτού, κάνει το παγωτό να σκληρύνει και να γίνει σαν “πέτρα”.

Δοκιμάστε το !

 

pws-kratame-to-pagwto-malako-stin-katapsyksi  

Πηγή : stumbleupon

Φωτογραφία άρθρου : oldorchardswimclub