Εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε τη μούχλα από τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου

Τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου προσφέρουν άνεση αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα: Αυτά τα υλικά μπορεί να είναι επιρρεπή στη μούχλα και το ωίδιο. Είναι σημαντικό να επενδύσετε σε μαξιλάρια και υφάσματα που δεν καθαρίζονται απλώς εύκολα, αλλά είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στο νερό, τη μούχλα και το ωίδιο από την αρχή. Θα σας παρουσιάσω έναν εύκολο τρόπο για να καθαρίσετε τη μούχλα από τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου!

- Διαφήμιση -

δοκιμάστε πριν ψεκάσετε

Ελέγξτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή υφασμάτων ή μαξιλαριών για συστάσεις ειδικά για το προϊόν τους. Η χλωρίνη θα βλάψει το χρώμα ορισμένων υφασμάτων, αλλά αρκετά υφάσματα για μαξιλάρια έχουν σχεδιαστεί για να μην αποχρωματίζονται. Δοκιμάστε το κάτω μέρος ενός μαξιλαριού πριν το καθαρίσετε για να διαπιστώσετε εάν η χλωρίνη είναι ασφαλής για χρήση.

καθαρίστε τα μαξιλάρια

Αναμείξτε χλωρίνη και νερό και ψεκάστε στην επιφάνεια του υφάσματος ή χρησιμοποιήστε ένα πανί για να σκουπίσετε το μείγμα πάνω στο ύφασμα. Αφήστε τη χλωρίνη να σταθεί πάνω στο ύφασμα για πέντε λεπτά και μετά ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό. Για να αποφύγετε τους δακτυλίους νερού, καθαρίστε ολόκληρη την επιφάνεια του υφάσματος.

αφαιρούμενα καλύμματα στο πλυντήριο

Ορισμένα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου διαθέτουν αφαιρούμενα καλύμματα που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο ρούχων σας. Επεξεργαστείτε το σημείο όπως χρειάζεται πριν το πλύνετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και στην συνέχεια πλύντε τα κανονικά στο πλυντήριο των ρούχων σας.

- Διαφήμιση -