2 λόγοι για να ρίχνετε αλάτι στην αποχέτευσή σας κατά τη διάρκεια της νύχτας

Ένα από το πολύ συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο σπίτι μας είναι η βουλωμένη αποχέτευση στον νεροχύτη. Όταν φυσικά συμβαίνει μας πιάνει ένας πανικός γιατί τα νερά τρέχουν παντού και φυσικά είναι μία αρκετά δύσκολη στιγμή μέσα στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε σε μία τέτοια κατάσταση προκειμένου να δράσουμε! Άλλωστε το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν. Γι’ αυτό θα σας παρουσιάσω 2 λόγους για να ρίχνετε αλάτι στην αποχέτευσή σας κατά τη διάρκεια της νύχτας!

- Διαφήμιση -

το αλάτι διαλύει υλικά που φράζουν τους σωλήνες σας

Το αλάτι διαλύει το λίπος και το λάδι. Ως μέρος της τακτικής συντήρησης των υδραυλικών εγκαταστάσεων, μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή σοβαρών προβλημάτων με τους σωλήνες στο μέλλον. Επίσης, οι μύγες αποστράγγισης ζουν σε υγρά μέρη με άφθονη τροφή και το αλάτι θα τις αποθαρρύνει. Εάν έχετε βουλωμένη αποχέτευση, ρίξτε μισό φλιτζάνι αλάτι στην αποχέτευση σας και στη συνέχεια προσθέστε ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα.

μπορεί να μαλακώσει το σκληρό νερό

Το σκληρό νερό αφήνει μια συσσώρευση που είναι δύσκολο να καθαριστεί. Μπορείτε να δείτε αυτή τη συσσώρευση σε μια βρύση. Ως αποτέλεσμα, βλάπτει τους σωλήνες σας, επειδή δεν μπορείτε να τους πλύνετε. Η λύση είναι να ρίξετε λίγο αλάτι στην αποχέτευση σας και να το αφήσετε να καθίσει όλη τη νύχτα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού της κουζίνας και του μπάνιου σας.

- Διαφήμιση -