5 Τρόποι για να αρωματίσουμε όμορφα το σπίτι μας

Υπάρχουν σπίτια στα οποία όλοι μας έχει τύχει να μπούμε και να μυρίζουν υπέροχα. Αναρωτιόμαστε λοιπόν πως καταφέρνουν να μυρίζει τόσο όμορφα και έντονα. Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε 5 τρόπους για να μυρίζει συνεχώς όμορφα το σπίτι σας, απαλλαγμένοι από άσχημες μυρωδιές.

- Διαφήμιση -

Αρωματικά Σπρέι
Μια πολύ εύκολη και οικονομική λύση αποτελούν τα αρωματικά σπρέι. Κυκλοφορούν πάρα πολλά διαφορετικά αρώματα και τύποι αρωματικών που σίγουρα μπορείτε να βρείτε αυτό που σας αρέσει. Μπορείτε όμως να φτιάξετε και μόνοι σας αρωματικό με ζεστό νερό, μαγειρική σόδα και λεμόνι. Επίσης μπορείτε να βάλετε λίγες σταγόνες από το αρωματικό έλαιο που σας αρέσει μέσα σε νερό και να το ψεκάζετε όταν θέλετε να αρωματίσετε το σπίτι σας.

Φυτά εσωτερικού χώρου
Υπάρχουν φυτά τα οποία μυρίζουν έντονα και όμορφα και υπερκαλύπτουν τις ενοχλητικές μυρωδιές του σπιτιού όπως η λεβάντα και ταυτόχρονα καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι τα φυτά που θα πάρετε δεν θα πρέπει να έχουν πολύ έντονη μυρωδιά και σας ενοχλεί.

Τοποθέτησε στο σπίτι Ποτ Πουρί
Ένας επίσης πολύ εύκολος και οικονομικός τρόπος αρωματισμού του σπιτιού μας είναι η διακόσμηση με ποτ πουρί. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά και μπορείτε να επιλέξετε ότι άρωμα θέλετε. Μπορείτε όμως να φτιάξετε και εσείς τα δικά σας, παίρνοντας αποξηραμένα φρούτα και χρησιμοποιώντας τις φλούδες από μήλο, πορτοκάλι και λεμόνι. Ταυτόχρονα μπορείτε να προσθέστε αποξηραμένα γαρύφαλλα ή ξυλάκια κανέλλας.

Αρωματικά κεριά
Η πιο συχνή ίσως λύση για να αρωματίσουμε όμορφα το σπίτι μας είναι τα κεριά. Άλλωστε σε πολλές από εμάς, μας αρέσουν και για διακοσμητικά ή για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα ένα βράδυ με τον αγαπημένο μας. Στην αγορά λοιπόν κυκλοφορούν πάρα πολλές προτάσεις αρωματικών κεριών οι οποίες θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Φακελάκια τσαγιού
Να και κάτι που δεν το περιμένατε…Αφού πιείτε το τσάι σας κρατήστε το φακελάκι του και αφήστε το να ξεραθεί. Όταν μαζέψετε έναν ικανοποιητικό αριθμό (πάνω από 4-5) περάστε τα από ένα κομμάτι σπάγκου και δέστε το στο χώρο που θέλετε να μοσχοβολάει. Μπορείτε επιπλέον να ρίξετε λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας έλαιο ώστε να υπάρχει ακόμη περισσότερη φρεσκάδα.

- Διαφήμιση -