Υψηλή ποιότητα ύπνου με τη νέα συλλογή στρωμάτων ύπνου Praktiker.

Απολαύστε υψηλή ποιότητα ύπνου με τη νέα συλλογή στρωμάτων που θα βρείτε στα Praktiker. Τα Praktiker σας δίνουν χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε το στρώμα που σας ταιριάζει και tips σωστής χρήσης, φροντίδας & συντήρησης στρωμάτων.

- Διαφήμιση -

Σε προηγούμενα άρθρα μας έχουμε τονίσει τη σημασία της χρήσης σωστού στρώματος ύπνου στο κρεβάτι μας. Η ποιότητα ύπνου είναι δικαίωμα όλων μας και πρέπει να το διεκδικήσουμε. Η διαδικασία για να επιλέξουμε σωστά στρώματα δεν είναι εύκολη, καθώς κρύβει πολλές παγίδες: ένα αμφιβόλου ποιότητας στρώμα μπορεί να είναι η αιτία καθημερινών σωματικών πόνων, αϋπνίας, πονοκεφάλων και κατ’ επέκταση μη θετικής διάθεσης.

strwma patouses

Τα Praktiker συνεργάζονται αποκλειστικά με την Αθηναϊκή Στρωματοποιία (γνωστή για brands όπως Media Strom, Stromatex, κά),μια εταιρεία με ιστορία στον χώρο του ποιοτικού στρώματος, για την παραγωγή νέας συλλογής σε στρώματα ιδιωτικής ετικέτας, που αποτελούν τη νέα γενιά στρωμάτων, υπηρετώντας ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ένα στρώμα στην ποιότητα του ύπνου.

Πρόκειται για τη δημιουργία μιας σειράς 5 νέων αισθητικά και τεχνολογικά ανεπτυγμένων στρωμάτων που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τους καταναλωτές για πραγματικά καλό και ποιοτικό ύπνο και μάλιστα με 10 χρόνια εγγύηση.

Η νέα δυναμική σειρά στρωμάτων και περιφερειακών προϊόντων των Praktiker διαμορφώνει νέα δεδομένα για τη σωστή στάση ύπνου και υπόσχεται να χαρίσει χαμόγελα απόλαυσης και ξεκούρασης. Τα νέα στρώματα διατίθενται από το πιο οικονομικό στο πιο premium με την εξής σειρά: Rest, Dream, Enjoy, Tender, Satisfaction.

praktiker logo

Πώς πρέπει όμως να φροντίζουμε, να συντηρούμε και να χρησιμοποιούμε το στρώμα μας; 

Ακολουθήστε τις ειδικές οδηγίες που αφορούν στη σωστή συντήρηση των στρωμάτων

– Τοποθετήστε το στρώμα σας πάνω στη σωστή επιφάνεια υποστήριξης

– Αποφύγετε τις ακατάλληλες βάσεις

– Χρησιμοποιείτε τα ειδικά προστατευτικά καλύμματα

– Διασφαλίζετε ότι το στρώμα παραμένει στεγνό

– Αερίζετε τακτικά το στρώμα σας

– Μη σιδερώνετε πάνω στο στρώμα σας

– Μη λυγίζετε το στρώμα σας

– Γυρίζετε το στρώμα σας συχνά

– Αποτρέψτε τα παιδιά να το χρησιμοποιούν σαν τραμπολίνο

Οι 5 τύποι στρώματος που προτείνουν τα Praktiker και κατασκευάζονται από την Αθηναϊκή Στρωματοποιία καλύπτουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες και όλες τις οικονομικές βαθμίδες για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.  

Για εκείνους που αναζητούν την πιο οικονομική λύση, έχει δημιουργηθεί το στρώμα Budget, σε 2 διαστάσεις (90Χ200 και 150Χ200) και με 2 χρόνια εγγύηση, διαθέτοντας τη χαμηλότερη τιμή στην κατηγορία στρωμάτων.

Η πλήρης γκάμα είναι διαθέσιμη και για online παραγγελία ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάζουν τα στρώματα από κοντά στα καταστήματα Praktiker.

strwmata praktiker
strwmata praktiker
strwmata praktiker

Σημειώνεται ότι η Praktiker Hellas διατηρεί εδώ και χρόνια αποκλειστική συνεργασία με την Αθηναϊκή Στρωματοποιία σε επίπεδο στρωμάτων, προϊόντων και αξεσουάρ ύπνου. Συνεργασία η οποία ενδυναμώνεται περαιτέρω στη νέα εποχή κοινής πορείας με τη δημιουργία από την Αθηναϊκή Στρωματοποιία της νέας, ανανεωμένης και πλήρως εμπλουτισμένης γκάμας στρωμάτων και προϊόντων ύπνου της Praktiker.

strwma gynaika

Λίγα λόγια για την Αθηναϊκή Στρωματοποιία: 

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία είναι μία 100% ελληνική εταιρία που ξεκίνησε την πορεία της το 1967. Βρίσκεται στην 1η θέση του κλάδου, κάνοντας με περηφάνια 2.500.000 ανθρώπους να ξυπνούν με χαμόγελο πάνω σε ένα στρώμα της. 

Δέσμευση της εταιρίας είναι να εξελίσσει την τεχνογνωσία και να χρησιμοποιεί νέα υλικά, νέες τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής που προστατεύουν το περιβάλλον και προάγουν την ποιότητα του ύπνου όσων την εμπιστεύονται.

Το όνειρό της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2010 οπότε και δημιουργήθηκε το νέο εργοστάσιο, το κορυφαίο στην Ευρώπη κι από τα πιο σύγχρονα στον κόσμο! Πρόκειται για ένα εργοστάσιο που καταλαμβάνει μια επιφάνεια 17.000 τ.μ. στο ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρίας, έκτασης 43.000 τ.μ., στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της σημαντικά brands όπως το αγαπημένο brand Media Strom το οποίο αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας και το brand Stromatex που έχει διαμορφώσει ιστορία στον κλάδο των ελληνικών στρωμάτων. Ενώ, ταυτόχρονα παράγει για δεκάδες πελάτες της τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, private label στρώματα και προϊόντα ύπνου, καλύπτοντας tailor made ανάγκες ύπνου βάσει των υψηλότατων προδιαγραφών και της τεχνογνωσίας που διαθέτει.

- Διαφήμιση -