Πώς να χρησιμοποιήσετε τα παλιά γυάλινα μπουκάλια ως στολίδια

Γυάλινα μπουκάλια αναψυκτικών, μπύρας και νερού, μπουκάλια κρασιού, βάζα μαρμελάδας, βάζα τουρσιών και πολλά άλλα μπορούν να χρησιμεύσουν ως διακόσμηση για το σπίτι και το μπαλκόνι σας. Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνω έξυπνους τρόπους για να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά ή χρήσιμα αντικείμενα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διάθεση και η φαντασία σας. 

- Διαφήμιση -

4 τρόποι για να δώσετε μια νέα ζωή σε γυάλινες φιάλες και δοχεία:

  • Μια εύκολη αλλά εντυπωσιακή ιδέα είναι να ζωγραφίσετε τα μπουκάλια και να δημιουργήσετε όμορφες πολύχρωμες γλάστρες. Επιλέξτε παστέλ χρώματα, παίξτε με μεγέθη και ύψη και δημιουργήστε όμορφες ρυθμίσεις λουλουδιών χωρίς τίποτα να ζηλέψετε σε έτοιμες κατασκευές που μπορείτε να βρείτε σε ανθοπωλεία και καταστήματα. Θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.
  • Τα μικρά γυάλινα δοχεία μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως βαζάκια για βότανα, για καθημερινή χρήση στα γεύματά σας. Φτιάξτε τον δικό σας κήπο με μαϊντανό, κορίανδρο, βασιλικό, θυμάρι και όλα τα είδη βοτάνων και μπαχαρικών . Διακοσμήστε τα βάζα σας με ωραίες κορδέλες και τοποθετείστε μέσα τα αποξηραμένα σας βότανα για καθημερινή χρήση στο μαγείρεμα σας και ομορφιά στον χώρο της κουζίνας σας.
  • Μια κλασική αλλά πραγματικά εντυπωσιακή και όμορφη ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια λάμπα ή φανάρι για το σπίτι ή τον κήπο σας. Η δεύτερη ιδέα είναι πιο εύκολη. Διακοσμήστε ένα άδειο βάζο με κορδέλες ή βαφή της αρεσκείας σας και βάλτε ένα κερί μέσα του. 
  • Με γυάλινες φιάλες, μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο αυτοσχέδιο φράχτη στον κήπο σας, ειδικά εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα φυσικό τμήμα. Απλά το βάζετε στο έδαφος με τη μύτη βαθιά στην σειρά. Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να τα βάψετε με τα χρώματα της επιλογής σας.

- Διαφήμιση -