19 πανέμορφα μοντέρνα σαλόνια

Τα μοντέρνα σαλόνια είναι διακοσμημένα με λειτουργικά προϊόντα, τα οποία καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και αφήνουν περισσότερο ελεύθερο χώρο για να διακοσμήσετε. Οι σύγχρονες ιδέες διακόσμησης σαλονιού, όπου ο μοντερνισμός συναντά τον μινιμαλισμό, αποτελείται από σχέδια όπου η απλότητα έρχεται στο προσκήνιο. Είναι απαραίτητο να εξετάσουμε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες από το δάπεδο μέχρι το χρώμα των τοίχων, από το ύφος του επίπλου μέχρι τη διάταξη του ώστε να έχουμε ένα όμορφο σαλόνι.

- Διαφήμιση -

Αφού λάβετε υπόψιν το πάτωμα του σαλονιού σας, το επόμενο βήμα είναι να διαλέξετε το σωστό χρώμα στον τοίχο. Είναι επίσης απαραίτητο να εξετάσετε πώς ο τόνος του χρώματος που σκοπεύετε να βάψετε, όταν συνδυαστεί με το φως, να είναι κατάλληλο για το δωμάτιο. Οι ζεστές, παστέλ αποχρώσεις είναι οι καλύτερες επιλογές για τους τοίχους των σπιτιών, εκτός αν θέλετε μια αντίθετη σκιά να ταιριάζει με τα έπιπλά σας. Με τις ταπετσαρίες μπορείτε να ολοκληρώσετε την διακόσμηση του σαλονιού σας. Είναι πολύ στην μόδα τα γούνινα χαλάκια πατώματος που δίνουν έναν ζεστό τόνο τον χειμώνα.

Επομένως αν θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο καθιστικό ή να φτιάξετε το σαλόνι σας από την αρχή, να κοιτάξετε πρώτα από όλα το δάπεδο του δωματίου και να επιλέξετε το σωστό χρώμα στους τοίχους. Έπειτα να προσέξετε την υφή του καναπέ σας, να συνδυάζεται με τις κουρτίνες και τα έπιπλα. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε απαλά χρώματα και να μην φορτώσετε πολλά διακοσμητικά διότι το καθιστικό είναι ένα μέρος χαλάρωσης και το μάτι θέλει ηρεμία.

Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για μοντέρνα σαλόνια:

Πηγή φωτογραφιών: Decor Cenneti

- Διαφήμιση -