10 υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να αναδείξετε τον γκρι καναπέ σας

Μας αρέσει να βλέπουμε γκρι παντού, σε ρούχα, σεντόνια, ριχτάρια, τοίχους, τώρα και στους καναπέδες. Είναι μια ουδέτερη απόχρωση που προέρχεται από τον συνδυασμό του μαύρου και του λευκού. Μας αρέσει γιατί μπορεί εύκολα να τονιστεί και να συνδυαστεί με τα περισσότερα χρώματα. Έτσι, αν έχετε ήδη έναν γκρι καναπέ, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να δείτε ποιοι συνδυασμοί θα ταιριάζουν μοναδικά μαζί του. Αν πάλι δεν τον έχετε, απλώς απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες και πάρτε μερικές καταπληκτικές ιδέες διακόσμησης. Θα σας παρουσιάσω 10 υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να αναδείξετε τον γκρι καναπέ σας!

- Διαφήμιση -

Εάν το μεγαλύτερο μέρος του σαλονιού σας, όπως και ο τοίχος, κινείται σε τόνους του γκρι, τότε σπάστε το γκρι με μαξιλάρια και σε παστέλ αποχρώσεις. Επίσης το ξύλινο στοιχείο σε συνδυασμό με τον γκρι καναπέ δίνουν ένα πιο σκανδιναβικό στυλ στο σαλόνι σας.
Όχι ένα αλλά πολλά χρώματα και υφές μαζί θα δώσουν την απόλυτη ένταση στο χώρο. Γούνινα, μάλλινα και γυαλιστερά μαξιλάρια αναδίδουν τη ζεστή ατμόσφαιρα. Στο ουδέτερο γκρι βάλτε το έντονο κίτρινο χρώμα είτε σε μαξιλάρι είτε σε ριχτάρια και δείτε πώς φωτίζεται ο χώρος.

Αν θέλετε ένταση και πιο ζεστές αποχρώσεις, χρησιμοποιήστε κόκκινο. Το μίνιμαλ γκρι είναι ιδανικό για πιο βιομηχανικές διακοσμήσεις, συνδυάζοντάς το με μπρούτζινες και ατσάλινες κατασκευές. Τονίστε τους πίνακες διακοσμώντας ολόκληρο τον τοίχο πίσω από τον γκρι καναπέ. Μπορείτε να βάλετε το γαλάζιο στο παιχνίδι με μερικά μαξιλάρια ή ακόμα και ένα ριχτάρι και δείτε τον χώρο σας να αποκτά μια μοναδική «γλύκα».

- Διαφήμιση -