25 υπέροχες και χαλαρωτικές ιδέες για να φέρετε τη ζεν διακόσμηση στο μπάνιο σας

Δεν χρειάζεται να πάτε στο σπα για να απολαύσετε μερικές στιγμές χαλάρωσης. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας ζεν μπάνιο και να δημιουργήσετε μία φυσική ατμόσφαιρα. Το άγχος είναι ένα στοιχείο πανταχού παρόν στην καθημερινή μας ζωή. Έτσι το να έχουμε ένα χαλαρωτικό κομμάτι νερού όπου μπορούμε να προετοιμαστούμε για την ημέρα με απόλυτη ηρεμία και να απολαμβάνουμε πραγματικές στιγμές ηρεμίας μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε εσωτερική γαλήνη. Το μπάνιο δεν αρκείται πλέον στο να είναι λειτουργικό. Μπορεί να είναι όλο και πιο ευχάριστο, ένας πραγματικός χώρος χαλάρωσης. Για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα σχεδιαστικά σας όνειρα, ας δούμε μαζί πώς να μετατρέψετε το μπάνιο σε έναν πραγματικό χώρο ευεξίας. Θα σας παρουσιάσω 25 υπέροχες και χαλαρωτικές ιδέες για να φέρετε τη ζεν διακόσμηση στο μπάνιο σας!

- Διαφήμιση -

φυσικά υλικά

Το zen μπάνιo διακρίνεται για τις καθαρές γραμμές των επίπλων του, τον αρμονικό συνδυασμό φυσικών υλικών και την κυριαρχία των απαλών τόνων. Το ξύλο και η πέτρα είναι παρόντα εκεί. Μαζί, αυτά τα στοιχεία δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που ευνοεί τη χαλάρωση. Έπιπλα και ξύλινα στοιχεία σε συνδυασμό με ουδέτερα ή ορυκτά χρώματα δίνουν μια ωραία φυσική πινελιά.

αποφύγετε την ακαταστασία

Προσπαθούμε να περιορίσουμε την ακαταστασία όσο το δυνατόν περισσότερο επιλέγοντας ελαφριά, μινιμαλιστικά και μοντέρνα έπιπλα. Στην καλύτερη περίπτωση, το μπάνιο θα έχει μεγάλα γυάλινα παράθυρα που θα έχουν θέα στην όαση ενός κήπου. Προτιμήστε, αν είναι δυνατόν, ένα αρκετά ανοιχτό και ξεκάθαρο σχέδιο χωρίς να επιβαρύνετε τον χώρο.

ανοιχτα χρώματα

Με τον ίδιο στόχο, η χρήση ανοιχτόχρωμων τόνων μπορεί επίσης να ενισχύσει την αίσθηση του χώρου – σκεφτείτε τα λευκά μπάνια σε καθαρό σκανδιναβικό στυλ, τονισμένα με λίγες τόνους.

μποέμ στοιχεία

Ψάχνετε για ένα στυλ που είναι πάντα ζεστό και φιλόξενο αλλά και λίγο πιο χρωματιστό σε αντίθεση με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του μπάνιου ιαπωνικής έμπνευσης; Εμπνευστείτε από το μποέμ και εξωτικό μοντέλο μπάνιου που είναι μια από τις σημαντικότερες τάσεις. Τα αξεσουάρ μπορούν επίσης να δώσουν τον τόνο για ένα φυσικό μπάνιο. Έτσι, η κλασική σακούλα ρούχων αντικαθίσταται από καλάθια από φυσικές ίνες. Επιπλέον, επιλέγοντας αυτά τα ethnic chic αξεσουάρ, το μπάνιο μας ταξιδεύει σε μακρινές χώρες.

φυτά

Τα πράσινα φυτά είναι επίσης ένα διακοσμητικό στοιχείο στο μπάνιο. Τα πράσινα φυτά είναι μια εξαιρετική ιδέα για να φέρουν μια φυσική πινελιά στο μπάνιο ενώ εισάγουν λίγο χρώμα. Σίγουρα θα δώσουν μια νότα φρεσκάδας στο υγρό δωμάτιο. Σε ένα μικρό μπάνιο, μπορείτε να επιλέξετε μερικά κρεμαστά φυτά ή να τοποθετήσετε σε μια ταπετσαρία με τροπικά στοιχεία.

- Διαφήμιση -