30 μίνιμαλ ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο και την αυλή σας

Οι μινιμαλιστικοί κήποι είναι ένα είδος κήπου που δίνει έμφαση στις καθαρές και απλές γραμμές καθώς και στις καθαρές φόρμες. Τα έπιπλα με ευθείες άκρες, τα κεραμικά ή ξύλινα δάπεδα και τα αφηρημένα μεταλλικά γλυπτά είναι πολύ συνηθισμένα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ένα στρώμα νερού ή μια μικρή λίμνη, ακόμα και μια πισίνα. Αν λοιπόν σας αρέσουν οι έντονες, καθαρές γραμμές, οι χώροι χωρίς ακαταστασία και η σύγχρονη αίσθηση, τότε ένας μοντέρνος και μινιμαλιστικός σχεδιασμός κήπου είναι ιδανικός για εσάς.

- Διαφήμιση -

Δεν έχει σημασία αν έχετε μια μικρή αυλή ή έναν μεγαλύτερο χώρο – αυτό το στυλ θα λειτουργήσει εξίσου καλά. Το κλειδί είναι να ξέρετε ότι το λιγότερο είναι πραγματικά περισσότερο και να επιμείνετε σε αυτό. Πειθαρχήστε τον εαυτό σας και στοχεύστε σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα και μια περιορισμένη επιλογή φυτών και χρωμάτων για να πετύχετε τη μίνιμαλ εμφάνιση που επιθυμείτε. Θα σας παρουσιάσω 30 μίνιμαλ ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο και την αυλή σας!

Οι χρωματικοί τόνοι ή το θέμα είναι σημαντικοί σε κάθε σχέδιο τοπίου. Για μινιμαλιστικά σχέδια, τα απλά μονόχρωμα χρώματα είναι τα καλύτερα. Οι πλούσιοι βαθυπράσινοι χλοοτάπητες, που οριοθετούνται από φαρδιά μονοπάτια σε αμμώδη χρώματα, με έπιπλα σε απόχρωση του εδάφους και συμπληρωματικά χρώματα λουλουδιών, θα λειτουργήσουν τέλεια. Θα εκπλαγείτε από το εκπληκτικό θαύμα που έχει ο ήλιος όταν αντανακλάται σε αυτά τα στοιχεία.

- Διαφήμιση -