23 όμορφες ιδέες για να τοποθετήσετε κάθετα τα λουλούδια στην αυλή και τον κήπο σας

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όσοι έχουμε έναν μικρό κήπο ή αυλή, είναι ο χώρος. Προσπαθούμε να διακοσμήσουμε τον κήπο μας με λουλούδια αλλά πολλές φορές χρειαζόμαστε και άλλο χώρο ή έχουμε και άλλα λουλούδια που μας αρέσουν και θέλουμε να φυτεύσουμε! Υπάρχουν τρόποι για να εξοικονομήσετε χώρο στον κήπο σας! Μπορείτε να τοποθετήσετε τα λουλούδια σας κάθετα και να απολαύσετε μια ιδιαίτερη αυλή ή κήπο με εντυπωσιακά και πολύχρωμα, που θα σας μαγέψουν με την ομορφιά τους. Θα σας παρουσιάσω 23 όμορφες ιδέες για να τοποθετήσετε κάθετα τα λουλούδια στην αυλή και τον κήπο σας!

- Διαφήμιση -

Τα λουλούδια είναι φυτά που η φροντίδα τους είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα, είναι πολύχρωμα, κάνουν την αυλή σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Επομένως, για να μετατρέψουμε την αυλή μας σε μια πραγματική όαση χαλάρωσης, σκεφτόμαστε διαφορετικούς τρόπους να τακτοποιήσουμε τα λουλούδια. Έτσι θα ξεχωρίσουν ακόμα περισσότερο. Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους για να κάνετε την αυλή σας πιο όμορφη είναι να φυτέψετε λουλούδια κάθετα. Δεν είναι απαραίτητο τα ίδια τα λουλούδια να κάνουν την αυλή πιο όμορφη, αλλά και ο τρόπος που τοποθετούνται. Ένα παρτέρι τοποθετημένο κάθετα όχι μόνο είναι υπέροχο αλλά σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χώρο. Επιλέξτε να τοποθετήσετε λουλούδια διαφορετικών χρωμάτων, από τριαντάφυλλα αναρρίχησης μέχρι πετούνιες.

Όλοι λοιπόν θέλουν να έχουν έναν οικείο χώρο στην αυλή τους για να χαλαρώσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια ξύλινη πέργκολα ή τη δική σας κατασκευή στην οποία θα φυτέψετε λουλούδια ως τοίχο οριοθέτησης. Όχι μόνο θα φαίνεται υπέροχο, αλλά θα είναι χρήσιμο και στην αυλή σας. Σου δίνει έναν οικείο χώρο, αλλά είναι επίσης χρήσιμο γιατί σε κρατά στη σκιά ή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το παρτέρι πρέπει να βρίσκεται μακριά από το παράθυρο ή την είσοδο του σπιτιού. Όταν τοποθετούνται κοντά σε παράθυρα ή πόρτες, τα λουλούδια μπορούν να προσελκύσουν έντομα και να εισέλθουν στο σπίτι σας.

- Διαφήμιση -