19 εντυπωσιακές ιδέες για να φτιάξετε πέργκολες για τον κήπο, την αυλή και τη βεράντα σας

Εάν έχετε το προνόμιο να έχετε αυλή, κήπο ή αίθριο στο σπίτι, θα μπορούσατε να σκεφτείτε να φτιάξετε μια ωραία πέργκολα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή, η αλήθεια. Εκτός από το ότι μας δίνουν μια διαφορετική και μαγευτική γωνιά, καταφέρνουν να προσφέρουν και ένα διακοσμητικό στοιχείο στους εξωτερικούς σας χώρους. Είτε για να προσφέρετε σκιά, είτε να κάνετε ζώνη στον κήπο ή να προσφέρετε ιδιωτικότητα, οι ιδέες για πέργκολα μπορεί να είναι ένα κρίσιμο στοιχείο στο σχεδιασμό του κήπου και της αυλής σας. Θα σας παρουσιάσω 19 εντυπωσιακές ιδέες για να φτιάξετε πέργκολες για τον κήπο, την αυλή και τη βεράντα σας!

- Διαφήμιση -

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να πλαισιώσουν μονοπάτια. Το να λάβετε υπόψη τον σκοπό χρήσης της πέργκολας είναι μεγάλης σημασίας για το σχέδιο που θα επιλέξετε. Θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο στον κήπο ή απλώς θα χρησιμοποιηθεί διακοσμητικά; Θα υπάρχουν καθίσματα και τραπέζι από κάτω;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη πέργκολας, το ενδιαφέρον είναι να δούμε ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, τις προτιμήσεις μας και φυσικά τον προϋπολογισμό μας.

- Διαφήμιση -