18 υπέροχες vintage ιδέες διακόσμησης κήπου με παλιά αντικείμενα

Ένας εξαιρετικός και γοητευτικός τρόπος για να διακοσμήσετε τον κήπο σας, είναι σε vintage στυλ! Ένας vintage κήπος έχει μια ιδιαίτερη γοητεία, είναι πρωτότυπος, αλλά δεν το τολμούν πολλοί άνθρωποι. Η δημιουργία ενός vintage σχεδίου στον κήπο σας μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη διαδικασία, ειδικά αν φτάσετε σε ένα σημείο όπου τα παλιά σας πράγματα δεν εκτιμώνται πλέον αλλά απλώς επαναχρησιμοποιούνται. Όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα vintage σχέδιο, πρέπει να βρείτε οποιονδήποτε τρόπο να εκτιμήσετε τα παλιά σας πράγματα. Επιλέξτε όχι μόνο να τα επαναχρησιμοποιήσετε τα παλιά αντικείμενα αλλά και να τα τονίσετε.

- Διαφήμιση -

Ναι, πράγματι, είναι εύκολο να πάρετε ένα παλιό ξύλινο κουτί και να φυτέψετε μερικά λουλούδια για να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Αυτό που μπορεί να είναι λάθος, είναι να το αφήσετε χωρίς να το τονίσετε. Είτε επιλέξετε να ζωγραφίσετε μερικά απλά μοτίβα είτε επιλέξετε να το σημαδέψετε με όμορφα στολίδια, μην αφήσετε αυτό το πράγμα στην τύχη. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα μπορέσετε να βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ της επαναχρησιμοποίησης ενός αντικειμένου και της χρήσης του.

Επιλέξτε το σετ από πράγματα που σας θυμίζουν παιδική ηλικία και βάλτε τα να προβάλουν την αυλή του σπιτιού σας, να διακοσμήσουν έναν φράχτη ή μέρος του κήπου σας. Όταν επαναχρησιμοποιείτε παλιά πράγματα στον κήπο, προσέξτε να συνδυάσετε τα vintage σας με μοντέρνα και νέα αντικείμενα που θα κάνουν τον κήπο σας να φαίνεται φανταστικός. Αυτός ο συνδυασμός παλιού και νέου δεν έκανε ποτέ λάθος…Θα σας παρουσιάσω 18 υπέροχες vintage ιδέες διακόσμησης κήπου με παλιά αντικείμενα!

- Διαφήμιση -