19 φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας σε γαλλικό στυλ

Το στυλ της Γαλλίας έχει μια μαγική έλξη, ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Μεσόγειο. Μπορείτε να δοκιμάσετε να σχεδιάσετε τον δικό σας κήπο σε γαλλικό στυλ. Αυτή η δουλειά δεν θα είναι δύσκολη και θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Η διακόσμηση του χώρου της ζαρντινιέρας και των κρεμαστών γλάστρων θα φανεί εντυπωσιακή. Μπορούν να κατασκευαστούν ανεξάρτητα. Τα φυτά για αυτά επιλέγονται εντελώς διαφορετικά.

- Διαφήμιση -

Κάθε κήπος πρέπει να έχει ένα ειδικό μέρος όπου μπορείτε να αποσυρθείτε. Μερικές φορές υπάρχει μια έντονη επιθυμία να ξεφύγετε από τη φασαρία, να σκεφτείτε, να απολαύσετε τη θέα στον ανθισμένο κήπο ή να βυθιστείτε στην ανάγνωση ενός ενδιαφέροντος βιβλίου.
Για να φτιάξετε ένα κιόσκι, πρέπει να επιλέξετε μόνο υλικά φυσικής προέλευσης και ανοιχτά χρώματα. Το επιλεγμένο στυλ χαρακτηρίζεται από ανθισμένες επιφάνειες. Φυτέψτε σγουρά πολυετή φυτά κοντά στους τοίχους που δεν απαιτούν περίπλοκη συντήρηση. Αφού καλύψουν τους τοίχους, το σπίτι θα αποκτήσει λίγη ξεγνοιασιά.

Η εγκατάσταση ενός σιντριβανιού, είναι προσεκτικά μελετημένη ιδέα και η εμφάνισή του είναι απαραίτητη για αρχή. Με την προϋπόθεση ότι όλα γίνονται σωστά, το σιντριβάνι θα γίνει ένα υπέροχο συστατικό της σύνθεσης του κήπου σας και θα είναι η εξαιρετική διακόσμησή του.

Τα μονοπάτια είναι ένα σημαντικό μέρος του κήπου. Για να ταιριάζουν με το επιλεγμένο στυλ, θα πρέπει να είναι στενά. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε κάθε μονοπάτι στενό: το κεντρικό μονοπάτι μπορεί να είναι κανονικό και επιπλέον στενά μονοπάτια θα ξεκινήσουν από αυτό.

Μεγάλη σημασία για τη δημιουργία του στυλ της Προβηγκίας είναι η χρήση αντικειμένων που έχουν εκδορές και σημάδια γήρατος. Τα διακοσμητικά κήπου μπορούν να παλαιωθούν τεχνητά ή μπορείτε να προσπαθήσετε να τα βρείτε είτε στην αποθήκη είτε αλλού. Το κύριο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι θα πρέπει να επιλέξετε όχι πολύ μεγάλα και μοντέρνα αντικείμενα.

Μην βιαστείτε να πετάξετε παλιά έπιπλα και πράγματα: μπορείτε να φτιάξετε γοητευτική vintage διακόσμηση για τον κήπο. Επίσης πρέπει να ακολουθήσετε το χρωματικό συνδυασμό του επιλεγμένου στυλ: ροζ, μοβ, λευκό και μπλε. Μπορείτε να φυτέψετε λεβάντα, παπαρούνα, δελφίνιο, ανεμώνη, και τριαντάφυλλα, που έχουν λεπτές αποχρώσεις. Ως προσθήκη, είναι δυνατή η χρήση φυτών που έχουν ροζ, ασημί, χρυσαφένιες και λεπτές αποχρώσεις.

Θα σας παρουσιάσω 19 φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας σε γαλλικό στυλ!

- Διαφήμιση -