Σε όλους μας αρέσει να έχουμε ένα υπέροχο κήπο για να τον απολαμβάνουμε κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ασφαλώς και η περιποίηση του κήπου χρειάζεται αρκετό χρόνο και κόπο αλλά το αποτέλεσμα αξίζει! Πολλές φορές βέβαια και τα χρήματα τα οποία ξοδεύουμε είναι αρκετά! Η ομορφιά του κήπου σαφώς και καθορίζεται από τα λουλούδια και τα διακοσμητικά τα οποία υπάρχουν σε αυτόν. Εμείς θα σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε τα παλιά σας αντικείμενα για να φτιάξετε γλάστρες εντελώς ανέξοδα!

Κοιτάξτε γύρω από το σπίτι σας για παλιά και αχρησιμοποίητα αντικείμενα που μπορούν να κάνουν εξαιρετικές προσθήκες στον κήπο σας. Μερικές από αυτές τις ιδέες θα μπορούσαν να είναι κλασικά ξύλινα κιβώτια, μπότες για τη βροχή ή ακόμη και παλιά γυάλινα μπουκάλια. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να φυτέψετε τα λουλούδια σας σε μια μεγάλη μπανιέρα.

Μια τάση αυτών των αντικειμένων που επαναχρησιμοποιούνται για γλάστρες κήπου είναι να αναμειγνύονται διάφορα είδη λουλουδιών και χόρτων, όπως βότανα και παχύφυτα. Τα παχύφυτα είναι μια άλλη σύγχρονη τάση στον κόσμο της κηπουρικής και αντιπροσωπεύονται εδώ με πολλές διαφορετικές ιδέες για να παρουσιάσουν αυτά τα μοναδικά φυτά.

Ο κήπος σας αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και της οικογένειά σας. Δημιουργήστε έναν ιδιαίτερο και εντυπωσιακό κήπο και θα εκπλαγείτε από τα σχόλια των φίλων και των συγγενών σας.

Ας δούμε λοιπόν τις ιδέες που βρήκαμε για εσάς!