15 υπέροχα διακοσμητικά κήπου για όσους αγαπούν το μοβ χρώμα

Ένα από τα πιο όμορφα και μοντέρνα χρώματα είναι το μοβ. Είναι ένα χρώμα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον κήπο σας και πραγματικά να τον μεταμορφώσετε! Απολαύστε τις ομορφιές που σας προσφέρει η φύση, αλλά μην ξεχάσετε να τις συνδυάσετε με όμορφα ασυνήθιστα στολίδια, με εντυπωσιακό χρώμα. Θα σας παρουσιάσω 15 υπέροχα διακοσμητικά κήπου για όσους αγαπούν το μοβ χρώμα!

- Διαφήμιση -

ο συμβολισμός του μοβ χρώματος

Το μοβ είναι ένα χρώμα που προκύπτει από την ανάμειξη του μπλε με το κόκκινο. Συμβολίζει την ένωση μεταξύ σοφίας και αγάπης, δηλαδή τη μίξη μπλε και κόκκινου.

Το μοβ χρώμα δεν είναι τόσο συνηθισμένο στη φύση, αλλά ακόμα και όταν συναντάμε τέτοια λουλούδια δεν μπορούμε παρά να τα απολαύσουμε. Το μοβ είναι το χρώμα των βασιλιάδων, το οποίο είναι ένα χρώμα που συνδέεται με την πολυτέλεια, τον πλούτο και την κομψότητα.

Ωστόσο, το να έχετε μοβ διακοσμητικά στην αυλή ή τον κήπο σας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε μια πολύ πλούσια αυλή, αλλά μια πλούσια από πλευράς χρωμάτων. Αυτό το χρώμα ηρεμεί τους φόβους και την επιθετικότητα, σας ηρεμεί και σας δίνει μια αίσθηση ευεξίας.

Επομένως, σας προσκαλούμε να το συμπεριλάβετε στο σχεδιασμό της αυλής ή του κήπου σας, είτε μιλάμε για τόσο εντυπωσιακά μοβ λουλούδια είτε για στολίδια που είναι βαμμένα μοβ.

μοβ στολίδια

Είτε μιλάμε για γλάστρες, είτε για ποδήλατα, είτε για στολίδια αυλής, με το μοβ μπορείτε να βάψετε πολλά πράγματα στο σπίτι σας. Απολαύστε την ομορφιά αυτού του χρώματος και επωφεληθείτε από την ευεξία που σας προσφέρει.

Επιπλέον, το μοβ είναι ένα χρώμα που μπορεί να μεταφερθεί ακόμα και στο design του σπιτιού σας. Μην ξεχάσετε λοιπόν να συμπεριλάβετε το μοβ όταν πρόκειται να βάψετε τις πόρτες ή τα παράθυρα του σπιτιού σας.

- Διαφήμιση -